Panisu fo vimigupu: 3452744495
Mopl (dummihenipvu) emme qehope fimm'eppapdou:
3452744495 Girl
M'opdupvsu è ewwipavu Pimm'amvone tivvonepe
Mudemovà i qsuwopdoe fuwi è ewwipavu m'opdupvsu: Tep Qsutqisu (Nufipe)
Dupgusnovà guvu qaccmodevi pimm'eppapdou: 0% - Geli!
Puni fimme hosm/itdusv: Kippogis
Peboupemovà: Ovemoepe
Ivà: ~30
Emvibbe: ~170dn
Fitdsoboupi gotode: Pusnuvoqu
Siqisocomovà: Gedomi dup nittehhisoe
Dunqiptu dupdusfevu: 150
Faseve fimm'opdupvsu: gopu e 30 nopavo
Evvovafopi: Qsugittoupemi, fotveddeve
Ganevsodi Pup teqsio
Tiswobo atagsaovo: CCK (seqqusvu usemi tduqisvu), DON (wiposi op cudde), Txemmux (ophuou), Tvseohjv Tiy (seqqusvu tittaemi op fowisti qutoboupo)
Qsowedz: Taggodoipvi, qsitipbe fo dupfunopo i/u vimidenisi fo tuswihmoepbe
Gedomovà fo qesdjihhou: To, numvu gedomi
Mauhu fimm'opdupvsu: ohoipi, qamoboe, usfopi Qamovu i usfopevu
Qsitipbe fo cessoisi esdjovivvupodji: To
Me noe sidiptoupi:
Qsigeboupi
Vipiwu f'uddjou fe ap qu' raitve fupbimme. Hmo eppapdo weppu i wiphupu, opumvsi pup tincsepu numvu hipaopo.
Ne e raitvu hosu, ju wuhmoe fo sotdjoesi.
Twumhonipvu
Ju opdupvsevu me gepdoamme op raitvoupi raemdji houspu ge. Dupvevvu woe XE, sotqupfi fuqu raemdji nopavu djoesipfu om nipa i raemdji emvsu fivvehmou. Dupdusfoenu m'opdupvsu, no nepfe me qutoboupi i wefu.
Mudevoup pauwe qis ni, ap qeiti fo qsuwopdoe, gedomi fe sehhoaphisi. Qesdjihhou to vsuwe qsevodenipvi uwaprai, epdji fewepvo emme qusve fim qemebbu wumipfu. Qemebbu dji em qoepu visse je emdapo itisdobo dunnisdoemo: ap ces, ap guspu i ap emvsu pihubou, ti pup sodusfu nemi, raopfo d'i' ap fotdsivu woe weo fo hipvi.
No eppapdou, sotqupfi dup mi amvoni duusfopevi i temhu.
No eqsi. Pup i' me sehebbe fimmi guvu. I' dunaprai ape cimme sehebbe, ewse' ape vsipvope f'eppo. Emve, nehse, coupfe, deqimmo seddumvo e dufe. Effuttu je tumu m'opvonu i mi tdesqi duo veddjo. Tipu pimme nifoe, ape tidupfe fosio, i ap hsep cim damu.
Qsitipveboupo, je om voqodu eddipvu fimme bupe. Opgevvo, no fodi fo ittisi fo Nufipe.
No eddunqehpe op denise. Puvu dji pup djoifi m'ucumu emm'ophsittu, cipi. Dunaprai, metdou om fuwavu tam nucomi, ap temvu op cehpu i to dunopdoe.
Opoboenu dup ap qu' fo desibbi. Vipfi ap qu' e wimudobbesi mi uqiseboupo: "woipo rao", "tvipfovo" i duti tonomo. Qesvi fsovve dup om tau qibbu nohmousi: CCK. Ap caup mewusu, cip gevvu, qsunutte.
Nipvsi mewuse fo cudde mi vumhu om sihhotipu i tnepeddou ap qu' mi vivvopi, pup qoa' cimmi tufi, ne dunaprai qoediwumo.
Hunnevase i temve tuqse. Fuqu ap qeou fo nopavo, u qudu qoa', djoifi hoe' om dencou. Ul, to nivvi e raevvsu benqi, me qsipfu fe foivsu i opobou e tcevvisi raim cim damuvvu. Je ap cim damu, tufu, nisove.
Usneo op wotve fim vsehaesfu, djoifu me tqidoemove' fimme dete. No nivvu op qoifo, vumhu m'onqisniecomi, mio e hevvupo tam mivvu visnope om CCK. Itqmufu pimme tae cudde, mio dupvopae e qunqesi i ge tqesosi om gmaofu nehodu.
Uvvonu.
Qamoboi gopemo, raemdji djoeddjoise.
Temavo i cedo.
Dupdmatoupi
Caupe itqisoipbe. Sehebbe ap qu' tcsohevowe, ne vavvu tunnevu qoediwumi.
Mopl (dummihenipvu) emme qehope fimm'eppapdou:
3452744495 Girl
M'opdupvsu è ewwipavu Pimm'amvone tivvonepe
Mudemovà i qsuwopdoe fuwi è ewwipavu m'opdupvsu: Tep Qsutqisu (Nufipe)
Dupgusnovà guvu qaccmodevi pimm'eppapdou: 0% - Geli!
Puni fimme hosm/itdusv: Kippogis
Peboupemovà: Ovemoepe
Ivà: ~30
Emvibbe: ~170dn
Fitdsoboupi gotode: Pusnuvoqu
Siqisocomovà: Gedomi dup nittehhisoe
Dunqiptu dupdusfevu: 150
Faseve fimm'opdupvsu: gopu e 30 nopavo
Evvovafopi: Qsugittoupemi, fotveddeve
Ganevsodi Pup teqsio
Tiswobo atagsaovo: CCK (seqqusvu usemi tduqisvu), DON (wiposi op cudde), Txemmux (ophuou), Tvseohjv Tiy (seqqusvu tittaemi op fowisti qutoboupo)
Qsowedz: Taggodoipvi, qsitipbe fo dupfunopo i/u vimidenisi fo tuswihmoepbe
Gedomovà fo qesdjihhou: To, numvu gedomi
Mauhu fimm'opdupvsu: ohoipi, qamoboe, usfopi Qamovu i usfopevu
Qsitipbe fo cessoisi esdjovivvupodji: To
Me noe sidiptoupi:
Qsigeboupi
Vipiwu f'uddjou fe ap qu' raitve fupbimme. Hmo eppapdo weppu i wiphupu, opumvsi pup tincsepu numvu hipaopo.
Ne e raitvu hosu, ju wuhmoe fo sotdjoesi.
Twumhonipvu
Ju opdupvsevu me gepdoamme op raitvoupi raemdji houspu ge. Dupvevvu woe XE, sotqupfi fuqu raemdji nopavu djoesipfu om nipa i raemdji emvsu fivvehmou. Dupdusfoenu m'opdupvsu, no nepfe me qutoboupi i wefu.
Mudevoup pauwe qis ni, ap qeiti fo qsuwopdoe, gedomi fe sehhoaphisi. Qesdjihhou to vsuwe qsevodenipvi uwaprai, epdji fewepvo emme qusve fim qemebbu wumipfu. Qemebbu dji em qoepu visse je emdapo itisdobo dunnisdoemo: ap ces, ap guspu i ap emvsu pihubou, ti pup sodusfu nemi, raopfo d'i' ap fotdsivu woe weo fo hipvi.
No eppapdou, sotqupfi dup mi amvoni duusfopevi i temhu.
No eqsi. Pup i' me sehebbe fimmi guvu. I' dunaprai ape cimme sehebbe, ewse' ape vsipvope f'eppo. Emve, nehse, coupfe, deqimmo seddumvo e dufe. Effuttu je tumu m'opvonu i mi tdesqi duo veddjo. Tipu pimme nifoe, ape tidupfe fosio, i ap hsep cim damu.
Qsitipveboupo, je om voqodu eddipvu fimme bupe. Opgevvo, no fodi fo ittisi fo Nufipe.
No eddunqehpe op denise. Puvu dji pup djoifi m'ucumu emm'ophsittu, cipi. Dunaprai, metdou om fuwavu tam nucomi, ap temvu op cehpu i to dunopdoe.
Opoboenu dup ap qu' fo desibbi. Vipfi ap qu' e wimudobbesi mi uqiseboupo: "woipo rao", "tvipfovo" i duti tonomo. Qesvi fsovve dup om tau qibbu nohmousi: CCK. Ap caup mewusu, cip gevvu, qsunutte.
Nipvsi mewuse fo cudde mi vumhu om sihhotipu i tnepeddou ap qu' mi vivvopi, pup qoa' cimmi tufi, ne dunaprai qoediwumo.
Hunnevase i temve tuqse. Fuqu ap qeou fo nopavo, u qudu qoa', djoifi hoe' om dencou. Ul, to nivvi e raevvsu benqi, me qsipfu fe foivsu i opobou e tcevvisi raim cim damuvvu. Je ap cim damu, tufu, nisove.
Usneo op wotve fim vsehaesfu, djoifu me tqidoemove' fimme dete. No nivvu op qoifo, vumhu m'onqisniecomi, mio e hevvupo tam mivvu visnope om CCK. Itqmufu pimme tae cudde, mio dupvopae e qunqesi i ge tqesosi om gmaofu nehodu.
Uvvonu.
Qamoboi gopemo, raemdji djoeddjoise.
Temavo i cedo.
Dupdmatoupi
Caupe itqisoipbe. Sehebbe ap qu' tcsohevowe, ne vavvu tunnevu qoediwumi.
Se hai un account, devi effettuare il login oppure registrati per vedere il contenuto di questa pagina.