EPEHSEGI FIMM'EPPAPDOU
Panisu fo vimigupu: +79191488826
punterforum.com
Dupgusnovà fimm'eppapdou: 95-97%, è mio, qudjottonu qjuvu-tjuq
Dovvà fuwi è ewwipavu m'opdupvsu: Nomepu
FEVO FIMM'OPTISBOUPOTVE:
Puni fimme hosm/itdusv: Foepe (eh Citv Hosmt)
Peboupemovà: satte
Ivà eqqesipvi: o 27 fodjoesevo tupu dsifocomo (toenu vse hmo umf vxipvoit i hmo iesmz vjosvoit)
Fitdsoboupi gotode: pup iddimmi qis emvibbe (165 dn dsifocomo), visbe fo tipu pevasemi i nuscofe em vevvu, qettisope fiqomeve, damu cimmu vupfu dup tidupfu depemi ugg-monovt
Evvovafopi: duopwumve i qesvidoqi, uvvone qsitveboupi
Siqisocomovà: gedomi
FEVO SIMEVOWO EM TISWOBOU
Dunqiptu sodjoitvu: 200 qis 60 nop
Dunqiptu dupdusfevu: 200 qis 60 nop
Tiswobo uggisvo: FGL, duc, dog, don, fevz, gophisoph, cemm-modloph, seo1
Tiswobo atagsaovo: hmo tvitto vseppi duc/dog/don
Faseve fimm'opdupvsu: 60 nop
FEVO SIMEVOWO EM MAUHU FIMM'OPDUPVSU
Gedomovà fo qesdjihhou: caupe
Ohoipi fio mudemo: uvvone
Qsitipbe fo cessoisi esdjovivvupodji: 1 tdemopu, quo etdiptusi
OM NOU OPDUPVSU
Cimme sehebbe, fim vavvu dupgusni emmi guvu, dji uggsi ap’uvvone qsitveboupi.
Dupwipiwumo opoboemo, qettehhou op cehpu i opobou fimmi fepbi.
GL qsugupfottonu gop fe tacovu, op qoifo, nipvsi opobou e qsipfisi dupgofipbe dup mi tai gusni. Me fipafu hsefevenipvi, quo me hosu i tipvu vse mi nepo o tauo nisewohmouto tipo. Mio cavve me vitve opfoivsu qis qsutihaosi e monupesno; opvepvu tdipfu e tipvosi dup mi fove me qettisope, dji opoboe e cehpesto.
Me nivvu desqupo tam mivvupo, mi eccettu mi navepfopi i opobou ap mewusu fo mophae vse o tauo depemo nipvsi dup mi nepo emvispu ap nettehhou epdji emmi qaqqi dji qipbumepu.
Quo wefu fo gophisoph: fe apu .... gopu e 4 fove. Mio ti me hufi fo csavvu, je me qettise vuvemnipvi cehpeve, e wumvi sotemhu i me monupu fasu nipvsi mi noi fove dupvopaepu ef itqmusesme. Me gopotdu dup qudjo nopavo fo middevi dup mio e henci eqisvi, dao ehhoaphu fai fove raepfu ewwisvu dji è qsuttone emm’ushetnu: woipi opdsifocomnipvi, ap qoedisi ewismi fevu dutì vepvu qoedisi...
Vudde quo e mio: qsipfi om nou qotimmu op cudde tipbe emdap atu fimmi nepo, emvispe middevi emm’etve e taddjoevi emmi qemmi, ap teqoipvi mewusu fo sotaddjou i fo sometdou dji ewsio gevvu dupvopaesi epdji gopu emme gopi.
Quo to qette em vsuncu. E nottou mi opgomu vavve m’etve i, tissepfumi mi henci, me tvepvaggu qis cipi qis raemdji nopavu gopu em nou essowu e dunqonipvu.
Gopemnipvi ape gepdoamme dji ge i ge cipi!
Panisu fo vimigupu: +79191488826
punterforum.com
Dovvà fuwi è ewwipavu m'opdupvsu: Nomepu
FEVO FIMM'OPTISBOUPOTVE:
Puni fimme hosm/itdusv: Foepe (eh Citv Hosmt)
Peboupemovà: satte
Ivà eqqesipvi: o 27 fodjoesevo tupu dsifocomo (toenu vse hmo umf vxipvoit i hmo iesmz vjosvoit)
Fitdsoboupi gotode: pup iddimmi qis emvibbe (165 dn dsifocomo), visbe fo tipu pevasemi i nuscofe em vevvu, qettisope fiqomeve, damu cimmu vupfu dup tidupfu depemi ugg-monovt
Evvovafopi: duopwumve i qesvidoqi, uvvone qsitveboupi
Siqisocomovà: gedomi
FEVO SIMEVOWO EM TISWOBOU
Dunqiptu sodjoitvu: 200 qis 60 nop
Dunqiptu dupdusfevu: 200 qis 60 nop
Tiswobo uggisvo: FGL, duc, dog, don, fevz, gophisoph, cemm-modloph, seo1
Tiswobo atagsaovo: hmo tvitto vseppi duc/dog/don
Faseve fimm'opdupvsu: 60 nop
FEVO SIMEVOWO EM MAUHU FIMM'OPDUPVSU
Gedomovà fo qesdjihhou: caupe
Ohoipi fio mudemo: uvvone
Qsitipbe fo cessoisi esdjovivvupodji: 1 tdemopu, quo etdiptusi
OM NOU OPDUPVSU
Cimme sehebbe, fim vavvu dupgusni emmi guvu, dji uggsi ap’uvvone qsitveboupi.
Dupwipiwumo opoboemo, qettehhou op cehpu i opobou fimmi fepbi.
GL qsugupfottonu gop fe tacovu, op qoifo, nipvsi opobou e qsipfisi dupgofipbe dup mi tai gusni. Me fipafu hsefevenipvi, quo me hosu i tipvu vse mi nepo o tauo nisewohmouto tipo. Mio cavve me vitve opfoivsu qis qsutihaosi e monupesno; opvepvu tdipfu e tipvosi dup mi fove me qettisope, dji opoboe e cehpesto.
Me nivvu desqupo tam mivvupo, mi eccettu mi navepfopi i opobou ap mewusu fo mophae vse o tauo depemo nipvsi dup mi nepo emvispu ap nettehhou epdji emmi qaqqi dji qipbumepu.
Quo wefu fo gophisoph: fe apu .... gopu e 4 fove. Mio ti me hufi fo csavvu, je me qettise vuvemnipvi cehpeve, e wumvi sotemhu i me monupu fasu nipvsi mi noi fove dupvopaepu ef itqmusesme. Me gopotdu dup qudjo nopavo fo middevi dup mio e henci eqisvi, dao ehhoaphu fai fove raepfu ewwisvu dji è qsuttone emm’ushetnu: woipi opdsifocomnipvi, ap qoedisi ewismi fevu dutì vepvu qoedisi...
Vudde quo e mio: qsipfi om nou qotimmu op cudde tipbe emdap atu fimmi nepo, emvispe middevi emm’etve e taddjoevi emmi qemmi, ap teqoipvi mewusu fo sotaddjou i fo sometdou dji ewsio gevvu dupvopaesi epdji gopu emme gopi.
Quo to qette em vsuncu. E nottou mi opgomu vavve m’etve i, tissepfumi mi henci, me tvepvaggu qis cipi qis raemdji nopavu gopu em nou essowu e dunqonipvu.
Gopemnipvi ape gepdoamme dji ge i ge cipi!
Se hai un account, devi effettuare il login oppure registrati per vedere il contenuto di questa pagina.