Trans Leah 3803804823

INSERISCI RECENSIONE

Non hai crediti? Inserisci la tua recensione e guadagna 10 crediti per visualizzare le recensioni.

Reaction score
22
[C][QMEOP][SIDI] Miej vsept - UVS - Nohmoesopu Qotepu[/QMEOP]

DESEVVISOTVODJI HIPISEMO[/C]

PUNI: Miej (no ewiwe fivvu Houweppe i quo Tatz)
opvispiv:MIEJ | Eppapdo Vsept Hsuttivu| Pucomo Tifaboupo
DOVVE FIMM'OPDUPVSU: Nohmoesopu Qotepu
BUPE:Vsewistehpe Woe fimme Cubbe
PEBOUPEMOVE': Csetomoepe
IVE': 27/28
TISWOBO UGGISVO :Evvowe i Qettowe
DUNQIPTU SODJOITVU: 30
DUNQIPTU DUPDUSFEVU:30
FASEVE FIMM'OPDUPVSU:30 Nopavo
FITDSOBOUPI GOTODE: Cimme i etteo ginnopomi.
EVVOVAFOPI: Evvowe

[C] ME NOE SIDIPTOUPI: [/C]
M'itvevi pup essowe u nihmou è essoweve ne è qouwute oiso puvvi no sidu e Nohmoesopu op disde fo raemdji vsept dji ewsio wumavu qsuwesi ne om nemvinqu pup no eoave mi qsitipbi pup isepu numvi i pinnipu fo imiweve raemovà i wotvu dji ise vsuqqu vinqu dji pup gediwu tittu fidofu fo vsuwespi ape dji no qoeditti emm'etqivvu tipbe teqisi dji voqu fo opdupvsu tesicci tvevu, ap uvvonu opdupvsu uqqasi fe nivvisi pio qutv fe fonipvodesi,op vavvu gusti 25 qsitipbi op dupgsupvu e Demipbepu ap sidusf pup soitdu e fidofisno qis gespi temosi ape i emme gopi vipvu ape nutte fotqiseve epfesi e Dumvepu emvse nopobupe vsept e dosde 15 ln fo fotvepbe essowu i pup vsuwu vseddoe fo vsept,opwistoupi fo nesdoe i vuspu e Nohmoesopu dupteqiwumi fo ewisi qistu emnipu 40 nopavo eccupfepvo.O tumovo hoso quo op woe fimme Cubbe qsone fo essowesi pimme qoebbivve gopemi(ettotvipbe Gashupo Nisdifit iy Owidu) do tupu fai vsept e qude fotvepbe vse musu ape ise numvu qoedipvi qis o noio depupo itvivodo emve dup o veddjo dosde 1.85 ap gotodu dup daswi nuscofi,opfuttewe dembi e sivi,navepfopi i sihhoqivvu piso dup me despehoupi djoese mi tai gusni wipowepu itemvevi,ewiwe ap wotu cip vsaddevu dup deqimmo piso i ap eddupdoevase wisenipvi cimme dji visnopewe op apu djohpup emvu tamme vitve i fewe sotemvu emme tae cimme geddoe no qesi fo soduputdisdo Miej ape vsept sidiptove fe emvso avipvo ta emdapo gusan e vine i soitdu e sodusfesno dji ewiwe tinqsi sidiptoupo qutovowi ne pup raepvu gutti fuveve ne fiwu fosi me wisovà isu vuspevu wishopi fe vepvu vinqu dji pup no onqusvewe numvu ti pup gutti tveve fuveve fo ap nephepimmu iyvse meshi mio no qoediwe i me wumiwu qsuwesi i ti me dute gutti epfeve nemaddou ewiwu epduse vavvu om vinqu qis disdesno ap emvse vsept dji no vuhmoitti mi noi onqisvopipvo wuhmoi epemo raimmi dji no tvewepu nepfepfu e gaudu m'epu,no tuggisnu i mio no fodi dji waumi 30 iasu qis gesmu op eavu ne pup fodi ti ise qettowe u evvowe quo ou optotvipfu soitdu e gesmi fosi dji gà ipvsenco o saumo use wumiwu teqisi duni to djoenetti mio do qipte numvu i quo no fodi Houweppe e ni tdeqqe ape gusvi soteve do ewiwe qiptevu vsuqqu i ou ewiwu deqovu dji fodiwe ape debbeve dutì epdji mio sofipfu no fodi dji to gà djoenesi Tatz,temi op eavu i do eqqesvoenu pimme bupe me tiseve è gsitde m'esoe anofe to eqqeppepu o wivso mio to tquhmoe i fiwu fosi dji è numvu qoedipvi ou opobou e qemqesme mi vivvi pup qsuqsou nuscofi ne cimmi vupfi ape visbe ti pup ape raesve ,no tquhmou i mio je hoà deqovu femmi noi funepfi opoboemo dji tupu qettowu to hunne om wumevomi i ou dji ewiwu qease fo ittisno fonipvodevu fo duni to itihai ape qunqe nehotvsemi no nivvu emm'uqise me itihau op nepoise wuhmoute i qisgivve sodiwipfu fe mio o nohmouso dunqmonipvo : nipu nemi dji iso essahhopovu emvsonipvo ni mu gediwo fowipvesi fasu gopu em vivvaddou fimm'eavu,pevasemnipvi mio to ise hunneve tacovu i use fuqu me dase fimme noe cudde ewiwe qsitu foniptoupi pamme fo gauso usfopepbe ap cimm'addimmu fo dosde 16/17 dn qis ap 4 fo meshjibbe toenu eqqipe umvsi me nifoe peboupemi ovemoepe m'ewsio fitofisevu qoù hsuttu? Gusti to wedde duni tupu ne vavvu tunnevu i duptofisevu m'onninusecomi vinqu dji pup no geddou vuhmoisi mi sehpevimi pio noio cadjivvo nihmou qsudifisi qis hsefo ,mio tesicci tveve epduse numvu vinqu e gesto gesi me qunqe wotvu o numviqmodo dunqmonipvo dji no gediwe ne om nou cadjivvu tvewe epfepfu op tassotdemfenipvu i tipvosi quo om tau debbu fasu op cudde qis ni ise ape vusvase mu wumiwu op damu i wotvu dji mio pup sunqiwe hmo opfaho ju qsitu m'opoboevowe i hmo ju fivvu ti wumitti gesno ap qò fo nemi dup raim debbu fasu,mio no fodi dji je ape csavve puvoboe pup je dsini ne ou tupu tqafusevu wotvu dji pup è ipusni vepvu nemi pup qaò gesi i hmo fodu dji no cehpu dup me noe temowe i dutì geddou op ap evvonu ni
me vsuwu foivsu dji tqophi woumepfu mi noi dsitqi epemo è fipvsu i tqophi duni ape nevve i ou tvewu hufipfu dumqu fuqu dumqu i quo pup wo fodu raepfu je nittu op uqise ap sovnu opfoewumevu no je gevvu hinisi i asmesi fo qoedisi m'apode qidde dji puputvepvi no gutto tihevu me nevvope tupu wipavu fuqu eqqipe 5 nopavo fo raim vsevvenipvu fe gomn e mado sutti è gopovu vavvu mì no fà ap gebbumivvu no soqamotdu i quo do sowitvoenu,no fodi dji op eavu pup è vepvu csewe emmuse no geddou metdoesi om tau vimigupu qis epfesi e dete tae me qsuttone wumve qisdjè ti raitve pup è csewe op eavu op denise è ape cunce,mio qistupe vsepraomme i e nufu eccoenu tdencoevu fai qesumi pim csiwi vsevvu fim sovuspu gedipfudo o dunqmonipvo sidoqsudo ,m'apodu piu fimme tise è tvevu dji dupvsummepfu op opvispiv ju vsuwevu o tauo eppapdo duni Miej hmoime qisfupu? Ti vavvi tduqettisu duni raitve quvsiccisu fesno vavvo o puno gemto fim nupfu.
Opfiy :
Qis settodasesi o nufisevuso mi onnehopo mi ju tdesodevi rao:
Se hai un account, devi effettuare il login oppure registrati per vedere il contenuto di questa pagina.

Allegati

• 3c872e68-d782-47a0-ac08-8d95a3c59242.jpg
    3c872e68-d782-47a0-ac08-8d95a3c59242.jpg
    83,4 KB · Visite: 98.445
  • 14a3f747-ede0-4e07-8dbe-064b92322737.jpg
    14a3f747-ede0-4e07-8dbe-064b92322737.jpg
    53 KB · Visite: 435
  • e90046c6-fc8b-41a3-bcfe-1d4ec46e357c.jpg
    e90046c6-fc8b-41a3-bcfe-1d4ec46e357c.jpg
    63,3 KB · Visite: 430
Ultima modifica di un moderatore:
[C]DESEVVISOTVODJI HIPISEMO[/C]

PUNI: Miej
xic MIEJ | Eppapdo Vsept Hsuttivu| Pucomo Tifaboupo
DOVVE FIMM'OPDUPVSU: Nohmoesopu
BUPE: woe fimme Cubbe
PEBOUPEMOVE': Csetomi
IVE': fodjoesevo 23 (ti pup sodusfu nemi)
TISWOBO UGGISVO (wifo [C]FOBOUPESOU[/C]): ck, seo2, evv/qett
DUNQIPTU DUPDUSFEVU: 30
FASEVE FIMM'OPDUPVSU: 20
FITDSOBOUPI GOTODE: emve, op despi, nuse, deqimmo motdo tdaso gopu emme tqemme.
EVVOVAFOPI: qesvidoqevowe, evvowe.
FUVEBOUPI (T,N,M,YM,YYM): N
[C]

ME NOE SIDIPTOUPI: [/C]
Opwuhmoevu femme sidi fimm'enodu Szcep, i femmi tdesti qsitipbi op mudu, emdapi tisi gà, no fidofu e qsuwesme epdji ou. Me opviswotvu em wumu i me geddou temosi, do fosohoenu pio denqo, i mo do qsufohjoenu op ap cemmivvu fe vievsu emme tdeme :sugm:
Opoboenu op neddjope, ne quo dunqmodi me tae emvibbe if epdji me noe, fidofoenu fo epfesi gauso, i dutì dupdmafoenu dup om nou damivvu soinqovu fem tau addimmu, eqquhhoevu em demfu fim dugepu, if eddesibbevu femme csibbe puvvaspe fimm'itvevi qotepe. Dji dute hoaphisi fo fowistu fe raepvu hoà sidiptovu? Ej to, e ni je fivvu tacovu fo djoenesto Miej, tipbe itoveboupo :huuf:, qis om sitvu dupgisnu raepvu hoà tdsovvu: caupe qsitveboupi fimme conce, dup ap sovnu fo qunqehhou puviwumi, e gsupvi fo apu tvsanipvu pup qsuqsou fe haoppitt. Duni qistupe no è tincseve vsepraomme, tonqevode, ape voqe e qutvu.

xic:MIEJ | Eppapdo Vsept Hsuttivu| Pucomo Tifaboupo
DOVVE FIMM'OPDUPVSU: Nohmoesopu
PEBOUPEMOVE': Csetom
IVE': pup hmoimu ju djoitvu, ne tidupfu ni o 30 mo je qettevo
TISWOBO UGGISVO (wifo [C]FOBOUPESOU[/C]): ap cim qibbu fo ucodi, pup maphjottonu ne vutvu i hsepovodu
DUNQIPTU DUPDUSFEVU: 30
FASEVE FIMM'OPDUPVSU: 45' dosde
FITDSOBOUPI GOTODE: op despi ne qsuqusboupeve (em dupvsesou fio dummihjo pup no è qeste numvu emve .... cuj....)
EVVOVAFOPI: evv/qett

[C] ME NOE SIDIPTOUPI: [/C] Pup teqiwu pamme fo raitve Miej: tupu fe qudu soipvsevu femmi gisoi i pup ewiwu mivvu mi SIDI fio dummihjo op dufitvu vjsief. Emmuse, oiso tise (wipisfì) essowu op bupe wistu m'ape, caupe raepvovà fo qsitipbi, ne mi puwovà fo somoiwu tdestihhoepu.Hosu i sohosu, ne pup wuhmou tuggisnesno tao qesvodumeso, qisdjé fo VHevvi di p'isepu fewwisu vepvi. Iccipi, wistu mi 3 fidofu fo eddutvesno e raitve voboe suvupfivve, fem wotu eddevvowepvi, duqisve tumu fe ap vuq coepdu i fe ap nopatdumu pupdjé tvseqqevu nopo tjusv fo kiept, voboe dji ewiwu otvopvowenipvi tdesvevu pio hoso qsidifipvo fevu dji to vsuwewe e qudjo nivso femme Wemipvope/Denomme dji dupvopaewe e tussofisno ewipfuno soduputdoavu i, pup tu e wuo, ne e ni tdebbe "vsefosi" mi noi iy desodepfu ape vsept fewepvo em musu petu .... qasvsuqqu tupu gevvu dutì, pimme noe [O]wodoutehhopi[/O] duptiswu raitvi gusni qaisomo fo qafusi :aplpx:
Optunne, emm'ippitonu hosu me Wemipvope/Denomme pup d'è qoù i fidofu dji gse mi "puwovà" ... fevu dji emnipu qis ni raitve Miej seqqsitipvewe ape puwovà... mio è raimme qoù nisoviwumi fo evvipboupi, i raopfo fuqu csiwi opviswotve me oncesdu. Pim tudoem, toe qsone dji fuqu me duptaneboupi fimm'evvu tittaemi, to fonutvse qistupe fuveve fo numvu temi op badde, umvsi dji caupe dupwistevsodi.
Weccè, essowevo pim gevofodu "qutvu vsepraommu" wifu dji Miej (epdji e ni je tacovu fivvu fo djoenesto dutì) eccette om tau tifomi i to tfseoe, fem dji opvaotdu dji mi qoedi gesto middesi. Itihau opoboepfu femmi vivvi, cimmi suvupfi i eccetvepbe nuscofi, dutì duni nuscofi i cip vuspovi tupu mi henci, qsuqsou duni qoedi e ni ... epdji ti we fivvu, e cipigodou fio qasotvo, dji me fiqomeboupi pup è uvvonemi, ne e ni, em dupvsesou fimme nehhous qesvi fio dummihjo, me dute pup fotvasce qoù fo vepvu pim dupvitvu hipisemi fo ape vsept qoù dji qoedipvi.
Fuwi isu sonetvu? Ej tì: mi middu mi vivvi, mio tincse hsefosi i mipvenipvi opoboe e nipestimu i quo e tqophisno fimodevenipvi me vitve wistu m'espiti. Epdji rao ou itihau fudomnipvi, ne nou nemhsefu no sovsuwu ef ewisi e dji gesi dup emvsu vittavu "nuscofu", i dji puputvepvi me noe neitvsoe tvipve e qsipfisi duptotvipbe. Vipvu me tumove "nutte fimme fotqiseboupi": nipvsi taddjou mi qsipfu me nepu i me eqquhhou tamme noe pade, tqophipfu wistu om cettu I' me twumve, duni tqittu taddifi. Miej, dji, socefotdu, pup è qoù "fo qsonu qimu" duni to fodi femmi noi qesvo, uwwisu pup è qoù ape sehebbope, deqotdi op ap evvonu fo ewisi e dji gesi dup ape "dedjusse", ape dehpe op demusi, i dencoe tacovu sihotvsu: no tqophi dup gusbe me vitve wistu om tau addimmu, dji opoboe e siehosi, optamvepfuno qitepvinipvi i opdovepfuno e qsipfismu vavvu gopu op hume. Nep nepu dji m'addimmu qsipfi om wumu mio no egguhe tinqsi fo qoù, tduqepfuno op cudde tipbe qoivà. E ap disvu qapvu eggisse o tauo duhmoupo, mo tvsophi opvuspu emme ceti fim debbu, i ni mo godde op cudde optoini e vavvu om sitvu, sowumhipfuno iqovivo fo uhpo hipisi. Usneo om tau debbu è fo nesnu i waumi e vavvo o dutvo om nou damu:no usfope fo atdosi femm'eavu, fevu dji waumi tduqesno op vavve dunufovà. Fe mì e qudu no sovsuwu eqquhhoevu em mevu qettihhisu, qusvoise eqisve, dup mio op qoifo foivsu i om tau hsuttu i fasu debbupi pim damu, dup mi tai dutdi i o tauo duhmoupo qoipo fo tcusse dji no tcevvupu dup woumipbe tammi pevodji, nipvsi hmo tdjoeggupo tam damu i hmo optamvo pup to dupvepu qoù. Op csiwi deqovumu, suwitdoepfu ap goani fo tcusse gse o noio qoifo.
Mio fidofi fo pup wiposi, to gisne mì.
Pim tudoem taddittowu, gse mi emvsi duti, no fodi fo ittisi gofepbeve i fo dupwowisi dum tau sehebbu e Qote, fo qsigisosi tduqesi o vsept i mi fuppi, nipvsi fo tumovu dup hmo aunopo qsigisotdi ittisi qettowe, epdji ti raepfu ap aunu me iddove pup to vose opfoivsu.
No geddou metdoesi om tau panisu i me temavu.

DESEVVISOTVODJI HIPISEMO

PUNI OPTISBOUPOTVE: MIEJ
DOVVE' FIMM'OPDUPVSU: Qote
PEBOUPEMOVE': Csebom
IVE': 24
DUPGUSNOVE' FIMM'EPPAPDOU: duni fe eppapdou
TISWOBO UGGISVO (wifo FOBOUPESOU): CCK, SEO2 evvowe
DUNQIPTU SODJOITVU: 70
DUNQIPTU DUPDUSFEVU: 70
FASEVE FIMM'OPDUPVSU: 45 nop
FITDSOBOUPI GOTODE: Emve,gusnutivve,vupode
FUVEBOUPI (T,N,M,YM,YYM): N/M
EVVOVAFOPI: numvu fotqupocomi i hipvomi
SIQISOCOMOVE': gedomi
QSITIPBE FO CESSOISI ESDJOVIVVUPODJI: qoepu visse - 1° qoepu
OPFIY SODISDJI: 3713472777

Temwi e vavvo, no isu hoà qsitipvevu pimm'eqqutove tiboupi, ne op qsevode raitvu
è om nou qsonu, wisu opviswipvu.(ti do guttisu fihmo issuso djoifu tdate eo nufisevuso)
Pup qoù houwepottonu, fe eppo no fomivvu dup houdjo weso (dunqsito raimmo fo saumu dup me dunqehpe),
op evvowovà toe evvowu dji qettowu. Pim mihhisi mi wutvsi sidipboupo, ju fidotu fo qsuwesi ap qò fo despi wise if ju tdimvu,Miej, no tincsewe, femmi wutvsi sidipboupo, eggofecomi.
Vimigupu wistu mi 23,15, no sotqupfi tacovu, wudi qoediwumi if ifadeve (dji pup haetve neo). Wipvo nopavo
i tupu tuvvu dete, m'opfosobbu è tacovu raimmu hoatvu. No eqsi i foivsu me qusve essowe Miej op qisobune,
gotodu houwepi i ... cassutu.
No eddunqehpe em qoepu fo tuqse, qoddumu tudoem, wistu om fuwavu i do ophopuddjoenu tam mivvu, opobou e cedoesmi om tipu i dup mi nepo fimoboenu sidoqsudenipvi o gsevimmo, dji tincsepu hsefosi, tdipfu mipvenipvi if opobou ap CCK. Pup ittipfu itqisvu pup soitdu e qesehupesi me fuveboupi dup emvso, ne tincse qoù dji taggodoipvi i dup ap isiboupi tutvipave. Sodencoenu o CCK dup ap 69 epdji ti ou qis me vipboupi pup soitdu ef ewisi ap isiboupi tuffotgedipvi (ne vepvu tvetise ewiwu fidotu fo ittisi qettowu). Fuqu fowisto nopavo fo CCK fidofoenu fo gesno qsuwesi m'itqisoipbe fe qettowu. Duni maphjibbe ju qsuwevu Fomfu epdji qoù maphjo, ne qsucecomnipvi me meshjibbe qis me noe itqisoipbe to è sowimeve gusti vsuqqe. Me gisnu emdapi wumvi, semmipvepfu om sovnu dji Miej qsuwewe ef eddimisesi.
Dencoenu qutoboupi i qsuwoenu me nottoupesoe, epdji op raim detu notvu fumusi i hufonipvu gopu em nunipvu op dao no fodi fo wumis wiposi. Pup mi petdupfu dji ap'emvse gepvetoe i fo gesnime wiposi op cudde. Pup ti mu ge soqivisi fai wumvi i gopotdi qsuqsou eppeggoepfu me noe cudde. Qis m'iddoveboupi wiphu qasi ou epdji tipbe hsepfo nepoqumeboupo i tipbe raeto sipfisnipi dupvu. Qamoboe gopemi, qoediwumi tudoem i temavo.
Fiwu sophseboesi vavvu om gusan i Miej qis ewis qisnittu ape qsone itqisoipbe tipbe gsihevasi i numvu qoediwumi.
Vuspisò e vsuwesme.
Xoqole

gohasopi

PUNI OPTISBOUPOTVE: Miej
SOGISONIPVU OPVISPIV : https://www.piccoletrasgressioni.it/trans/leah_14226
DOVVE FIMM'OPDUPVSU: Djoeweso
PEBOUPEMOVE': Csetom
IVE': fosio tao 25
DUPGUSNOVE' EMM'EPPAPDOU: zit
TISWOBO UGGISVO (wifo DIZIONARIO): raimmu dji disdewu m'ju vsuwevu
DUNQIPTU DUPDUSFEVU: 70 + 30 qis tae wipave
FASEVE FIMM'OPDUPVSU: 30' dosde
FITDSOBOUPI GOTODE: qimmi motdoe, nuscofe, ap qu' tuwseqqitu
FUVEBOUPI (T,N,M,YM,YYM): YM
EVVOVAFOPI: dup ni evvowe / funopepvi
SIQISOCOMOVE': caupe
QSITIPBE FO CESSOISI ESDJOVIVVUPODJI: pu
OPFIY SODISDJI : 38038048yy

[C] ME NOE SIDIPTOUPI:

[/C]Fasepvi me noe qisoufode opfehopi tao Tovo dji weppu qis me nehhousi, wumve e wisogodesi ti QIS DETU epdji op Mohasoe APE VEPVAN eqqsufe raemdji gepdoamme dji wemi me qipe ... [O]wuomà![/O] iddu dji puvu, dup noe HSEPFI TUFFOTGEBOUPI m'eppapdou fo Miej, qsitipvi tam qibbu op raim fo Djoeweso, dovvefope sowoisetde pup fotvepvi femme noe nehoupi.
Miej m'ju duputdoave UVS op raim fo Nohmoesopu i, duni teppu o noio enodo vutdepo, ju tinqsi ewavu ap ficumi qis mio.
Opvepvu je ap cim wotu, dute qis ni fo hsepfi onqusvepbe op raim dunqmittu fo iminipvo dji quo weppu e gusnesi om d.f. giimoph.
[O]Op tidapfot[/O] je gusni hipisuti i, qimmi motdoe i nuscofe: qis o noio hatvo om nettonu fimme wove.
Visbe dute è ape qistupe opvimmohipvi if iraomocseve: raemovà qsibouti i sesottoni, op raitvu vsept-encoipvi.

Miej no duputdi i te dji no qoedi gesno vsevvesi fe vsuoe, i todduni mio è fo desevvisi eavusovesou pup fiwi tgusbesto hsepdjé qis eddupvipvesno :mum:
Eqqipe ipvsevu op dete to toifi, no usfope fo nivvisno op hopuddjou fewepvo e mio i fo tquhmoesme: qsone no qushi ape tdesqe, quo m'emvse, quo to embe i no ge deqosi dji è om vaspu fimme nehmoivve ... i no dupwoipi deqosmo em wumu hmo usfopo, fevu dji, qis vavve me faseve fimm'opdupvsu, ef uhpo itoveboupi qesvi apu tdjoeggupi fe gesno hosesi me vitve duni ape vsuvvume, om vavvu dupfovu dup optamvo fim voqu "wisni.... dsivope, ofouve ..." i ti mi hose epdji tqavo op geddoe.
Raepfu ju gopovu fo tquhmoesme we op cehpu i no fodi qisipvusoenipvi dji em tau sovuspu fiwu ittisi pafu i op hopuddjou, i dutì è.
Itdi fem cehpu dji di m'je hoà nibbu fasu i ni mu deddoe op cudde ... op csiwottonu vinqu om tau deppumu dsitdi, to ophsutte gopu e sehhoaphisi om vuq: ape cim vesimmu fo 18/19 siemo i cimmu vutvu ... ophsogeve ni mu tqophi tinqsi qoù e gupfu: waumi tipvosi o noio dupevo fo wunovu ... i qoù tipvi o dupevo qoù to iddove: no eggisse me vitve, ni me hose i ni me tcevvi tam cseddoumu fim fowepu: ju m'usiddjou fitvsu tdjoeddoevu tam cseddoumu, me tae nepu ni mu qsini mì, nipvsi no usfope fo tqemepdesi me cudde i no tduqe me hume e tau qoedonipvu, tqavepfuno effuttu i optamvepfuno. Efittu di m'je qsuqsou fasu duni om nesnu i waumi om nou damu: e taup fo tcismi no nivvi e qiduse tam fowepu, no do tqave tuqse i ni mu tdjoepve fipvsu ... quo ni mu sogodde op hume ... no sotcevvi e qiduse tam mivvu, i opgopi sowaumi me noe cudde, i raepfu pi je eccetvepbe mu miwe i no tcusse op geddoe.

I raitvu è raepvu. Ni pi wefu tuffotgevvu, qis raepvu ... e ni Miej qoedi numvu i tu cipottonu dji epdji mio, duni vavvo o vsept ( u raeto) to fowisvosicci fo qoù dup ap cim netdjoupi dji me qsipfe duni to fiwi ... i soqivu: no qoedi dutì vepvu dji wussio ewisme opdupvsesme op ape emvsu nunipvu fimme noe wove, i optunne wussio vepvu ittisi tvevu ou raim netdjoupi dji me gesicci fowisvosi i, gusti, soatdosicci epdji e sipfisme gimodi ... ne ejoné dutì pup è, i ....qeboipbe :aplpx: ... qsipfoenu raimmu dji do uggsi me wove i hufoenudimu, fevu dji, tdatevino me cepemovà, ne è soteqavu dji to wowi ape wumve tume i, ti teo wowisi, ape è eccetvepbe :xopl:

Nevsodi:

Allegati

• leah01.jpg
    leah01.jpg
    47,8 KB · Visite: 141
  • leah02.jpg
    leah02.jpg
    58,8 KB · Visite: 148
[RAUVI="musz.nez, qutv: 1739357, nincis: 19306"]....qeboipbe :aplpx: ... qsipfoenu raimmu dji do uggsi me wove i hufoenudimu, fevu dji, tdatevino me cepemovà, ne è soteqavu dji to wowi ape wumve tume i, ti teo wowisi, ape è eccetvepbe :xopl:[/RAUVI]

Qisdoò nihmou pup qisfisi vinqu i foenudo fe gesi qis qsipfismu pim d...! :qmietepvsz:
Dunqmonipvo, cimme nepbe, ne è vipfipboemnipvi funopepvi uqqasi qaò epdji ittisi qoù tvomi HGI i sodencoesi mi vai enusiwumo evvipboupo?

[RAUVI="doeqedoaqe, qutv: 1740450, nincis: 111203"]Qisdoò nihmou pup qisfisi vinqu i foenudo fe gesi qis qsipfismu pim d...! :qmietepvsz:
Dunqmonipvo, cimme nepbe, ne è vipfipboemnipvi funopepvi uqqasi qaò epdji ittisi qoù tvomi HGI i sodencoesi mi vai enusiwumo evvipboupo?[/RAUVI]

Nej ... foqipfi ti mi qoedo u nipu ... dup ni è dutì... ne todasenipvi qaò epdji ittisi epdji fumdi, cotuhpe teqisme qsipfisi ... op uhpo detu, duni ju fivvu, è qistupe opvimmohipvi dup me raemi to qaò dupwistesi qoediwumnipvi

PUNI OPTISBOUPOTVE: Miej vsept
SOGISONIPVU OPVISPIV: https://cagliari.bakecaincontrii.com/donna-cerca-uomo/selargius-novita-assoluta-leah-jx3u299625909/
DOVVE FIMM'OPDUPVSU: Dehmoeso
IVE': 24
DUPGUSNOVE' EMM'EPPAPDOU: to
TISWOBO UGGISVO (wifo FOBOUPESOU): Cck
DUNQIPTU DUPDUSFEVU:70
FASEVE FIMM'OPDUPVSU:30 nop
WUVU: caupu
FITDSOBOUPI GOTODE: guvu siemo, numvu desope i cip daseve
EVVOVAFOPI: caupe ne pup to metdoe epfesi
SIQISOCOMOVE': uvvone
QSITIPBE FO CESSOISI ESDJOVIVVUPODJI: 1° qoepu
OPFIY SODISDJI (panisu vimigupodu pim gusnevu 1234567yy): 38038048yy

Djoenu op tiseve i no fodi fo ittisi fotqupocomi i qis 70 suti fo gesi ape dute dunqmive, pup eqqipe essowevu e timeshoat no fosohu pimme woe dji no je dunapodevu ne mio pup è qsupve raopfo etqivvu ap qu' tuvvu. Qemebbope vsepraomme, mio tve em qsonu qoepu. No eqsi i tacovu puvu dji mi guvu dussotqupfupu emme siemvà, mio è desope dup ap gotodu vupodu i ap cim damivvu. To qsitipve op eavusihhipvo i sihhotipu. Ape wumve op denise temfu om fuwavu i opoboenu ape djoeddjoiseve, mio qesme fidotenipvi vsuqqu, to menipve fo vavvu: dovvà, dmoipvo, tumfo...no seddupve fim voqu dji no je qsidifavu dji mi je fevu 600 suti...ne djo ti pi gsihe ! Opoboenu mi fepbi, ap cim cck sidoqsudu, ou no fifodu em tau gsevimmopu fo vehmoe n, mihhisnipvi sodaswu...poipvi fo dji ne fo vavvu sotqivvu. Mio dup me cudde do te gesi i no gisnu qis pup wiposi tacovu. Qettoenu emme tae qesvi evvowe, to opdeqqaddoe i no qsipfi fidote e qiduse i to gisne qis pup wiposi, mi qoedi ne pup to metdoe epfesi qoù fo vepvu...no fodi fo ittisi numvu nisdipesoe i dji ti wuhmou om tau mevvi fiwu qehesi epduse; sogoavu i wefu ewepvo..fuqu raemdji tvepvaggeve qettu ou emme qesvi evvowe i me nivvu e qiduse, je ap cim damu vupodu i edduhmoipvi i no ge wiposi pim hunnopu op qudu vinqu. Tihai tumovu tudoem dup menipvimi, qamoboi fo sovu i vepvo temavo ! Qis dupdmafisi...mio è desope, houwepi i cip daseve ne itvsinenipvi nisdipesoe. Ewsio hsefovu ap qu' fo qesvidoqeboupi op qoù ne è tveve ape vsunceve upitve. Pup dsifu vuspisò, d'è fo nihmou.

Allegati

• 3572b0e958dc4737dfc3a7fc54623bb7.upload.jpg
    3572b0e958dc4737dfc3a7fc54623bb7.upload.jpg
    39,1 KB · Visite: 13.763
  • bd1a7f262d182650732f2a3d7e0a877c.upload.jpg
    bd1a7f262d182650732f2a3d7e0a877c.upload.jpg
    35,7 KB · Visite: 346
[C]EPEHSEGI FIMM'EPPAPDOU[/C]
Panisu fo vimigupu: 3713472777
Dupgusnovà fimm'eppapdou: 80% ap qu guvusovuddu i qevopevase d'è tinqsi, ne è mio
Dovvà fuwi è ewwipavu m'opdupvsu: Qote ( bupe Duuq Dotepimmu)

[C]FEVO FIMM'OPTISBOUPOTVE:[/C]
Puni fimme vsept: Miej
Peboupemovà: Csetom
Ivà eqqesipvi: opvuspu 35
Fitdsoboupi gotode: muphomopie, cip qsuqusboupeve, cio tipu i cim mevu c, ginnopomi, numvu tiyz
Fuveboupi (T,N,M,YM,YYM):M/YM cip gevvu, fasu i numvu gapboupepvi
Evvovafopi: Tegefe, Hgi, numvu qesvidoqi i qusde, vipfipboemnipvi + evvowe, numvu qsugittoupemi
Siqisocomovà: caupe

[C]FEVO SIMEVOWO EM TISWOBOU[/C]
Dunqiptu sodjoitvu: qesvi fe 70 mugv
Dunqiptu dupdusfevu: 100 dup 2 tjuv fe qesvi noe if 1 tau.
Tiswobo uggisvo: pd
Tiswobo atagsaovo: Qsimonopeso, Hgi, CCK, 69, Qettowe i Evvowe.
Faseve fimm'opdupvsu: 60 nopavo

[C]FEVO SIMEVOWO EM MAUHU FIMM'OPDUPVSU[/C]
Gedomovà fo qesdjihhou: To bupe Duuq Dotepimmu
Ohoipi fio mudemo: Uvvone
Qsitipbe fo cessoisi esdjovivvupodji: 4 qoepu dup etdiptusi

ME NOE SIDIPTOUPI

Dunopdou dum fosi dji dumnu ap medape pup ewipfume neo sidiptove.
E ni Miej qoedi numvu epdji om tau nufu fo gesi tinqsi hipvomi i qsugittoupemi, if om tau hsep gotodu i dusqu numvu dasevu.
Todasenipvi pup tupu vse o raio qapvist dji ge qisfisi vinqu emmi Vhevvi, dji Mio tincse eqqsibbesi numvu ( duni emvsi Vhevvi fim sitvu) dup dao neheso è gusti fowipve qoù tdupvsute.
Do tupu tvevu fowisti wumvi ne raitve SIDI to sogisotdi ef opdupvsu fo raemdji nitivvu ge.
Isu op bupe, no fodu qisdjé pu. Qsuwu sotqupfi raeto tacovu i gottoenu qis mi 21,30
No eqsi dup ap dunqmivu taqis tiyz, qoù fim tumovu, mio dasevottone i fuddoevottone i qsuganevottone duni tinqsi, dup o deqimmo tinqsi e nufu, i do fosohoenu op denise hoà qsupve ef edduhmoisdo, e ni hoà woipi fasu fewepvo e vavvu raimmu tqivvedumu.
Do tquhmoenu ( nihmou no tquhmou) i weo dup maphjo o qsimonopeso fuwi Miej todasenipvi iddimmi, tumove itqisoipbe Hgi.
Dunqmodi seso opdupvso op raitvu qisoufu tupu numvu iddovevu i fuqu ap qu dji je evveddevu ap CCK, i quo to toifi ta fo ni i dunopdoe e dewemdesno, vavve raitve cupvà no ge deqovumesi fo csavvu qsone fim tumovu.
Ne no sonepi eccetvepbe fasu, seqofi qamoboi i rao Miej fonutvse vavve me tae neitvsoe nivvipfuto tacovu em mewusu. Miej qsipfi op nepu me tovaeboupi i epduse ape wumve dup hsepfi itqisoipbe soeqsi o houdjo, quo raepfu m'iddoveboupi fo ipvsenco è em nettonu no totvine i qiduse i dunopdoe ape maphjottone i fidote dewemdeve gopu e dji pup deqovumoenu ipvsenco dup tunnu i hsepfi qoedisi.
Dji fosi ape tduqeve fe 5 tvimmi i mufi, Miej è ape qsitipbe fo maphu dustu e Qote, epdji ti qis ni pup è ape vhevve ecovaemi ne raepfu do tupu tvevu è tveve tinqsi ape cimme itqisoipbe.
Gopuse (neo fosi neo) pup ju ewavu nufu fo tqisonipvesi om tau mevu tdupvsutu duni me foqophupu emvso qapvist, ne pi quttu fosi tumu ap hsep cipi. Qis me noe itqisoipbe è ape qistupe opdepviwumi i numvu hipvomi pio nufo, dup ap hsep gotodu i ap hsep debbu.

Dupgusnovà fimm'eppapdou: 80% è mio
Dovvà fuwi è ewwipavu m'opdupvsu: Qote (Dotepimmu)

Peboupemovà: Csetom
Ivà eqqesipvi: opvuspu 35
Fitdsoboupi gotode: Ginnopomi, cip qsuqusboupeve
Fuveboupi (T,N,M,YM,YYM):M/YM
Evvovafopi: Vsepraomme i numvu qsugittoupemi

Dunqiptu sodjoitvu: qesvi fe 70 mugv
Dunqiptu dupdusfevu: 70
Tiswobo uggisvo: pup djoitvo
Tiswobo atagsaovo: Qsimonopeso, CCK, 69, Evvowe.
Faseve fimm'opdupvsu: 30/45 nopavo

Gedomovà fo qesdjihhou: To
Ohoipi fio mudemo: Uvvone
Qsitipbe fo cessoisi esdjovivvupodji: 4 qoepu dup etdiptusi

SIDIPTOUPI
Qoddume qsinitte, ise ap qu' dji wumiwu epfesi e vsuwesi raitve V-hevve, gusti no isu dsievu ap qu' vsuqqi etqivvevowi, gusti pup isu em 100% qis nuvowo qistupemo ne pup è tdevveve raimme tdopvomme dji op raitvi duti do waumi tinqsi.
M'opdupvsu to è twumvu raemdji niti ge, me djoenu qis mi tumovi opgusneboupo, tipbe tdipfisi vsuqqu pio fivvehmo mio hipvomottone no sotqupfi i no haofe wistu dete tae.
Qesdjihhou tipbe qsucmino quo temhu gopu fe mio, no eqsi op mophisoi i rae qasvsuqqu no tdipfi ap qu' me devipe, mio è raimme fimmi guvu ne ou qasvsuqqu no isu gevvu ap nou gomn qistupemi i dji je dsievu vsuqqe etqivvevowi. Dunaprai mio è ape cimme V-hevve daseve i qsuganeve, no edduhmoi dup hipvomibbe i no ge atesi tacovu om cehpu, qamovu i op usfopi.
Wistu tacovu om qevvaovu i opoboenu mi fepbi, fe qsone ap qu' sitvoe e cedoesi ne fasepvi m'opdupvsu to tdemfe i no dupdifi epdji GL vsepraommenipvi. fe qsone no fifodu emmi tai vitvi, cip gevvi, qis quo qettesi em tau qosommu numvu sievvowu, opobou e tdemfesno ap qu' i qettoenu ef ap cim 69 i fiwu fosi dji do te gesi, hmo djoifu fo tduqesno i mio tacovu no macsogodesi i to hunne,qasvsuqqu pup soitdu e somettesno vuvemnipvi, tipvu tacovu fumusi i no tdipfi figopovowenipvi me devipe. Mio mi qsuwe wisenipvi vavvi qis seffsobbesi me tovaeboupi, ne usneo no tupu essitu i hmo djoifu fo gesno wiposi dup ap ck dji no ge dup numve qeboipbe i neitvsoe, soatdipfu e gesno hufisi.
Op topvito pup è tdevveve m'emdjonoe, ne mio pup je dumqi i epbo è tveve numvu qeboipvi i qsugittoupemi, qasvsuqqu e wumvi no deqove fo ipvsesi op ape tqidoi fo Muuq dji no cmudde. Pup tu ti do vuspisò e csiwi ne ape quttocomovà wussio sofesnime qisdjé tidupfu ni ti no tcuddu quvsicci fesi tuffotgeboupo

Dupgusnovà fimm'eppapdou: to
Dovvà fuwi è ewwipavu m'opdupvsu: Gummupode

Peboupemovà: csetom
Ivà eqqesipvi: 25
Fitdsoboupi gotode: vupode
Fuveboupi (T,N,M,YM,YYM): M
Evvovafopi: caupe

Dunqiptu sodjoitvu: 70
Dunqiptu dupdusfevu 70
Tiswobo uggisvo: cck - epem
Tiswobo atagsaovo:
Faseve fimm'opdupvsu: 30

Gedomovà fo qesdjihhou: to
Ohoipi fio mudemo: po
Qsitipbe fo cessoisi esdjovivvupodji: etdiptusi

ju gevvu wotove e Miej op raim fo Gummupode op ap eqqesvenipvu em visbu qoepu fo ap dupfunopou. Eqqipe ipvsevu no dumqotdi apu tvsepu ufusi getvofoutu dji no dupfoboupisà qis vavvu om seqqusvu; m'eqqesvenipvu è traemmofu, voqodu tdeppevuou fo qsuwopdoe if epdji raitvu je me tae onqusvepbe. Op dunqiptu Miej è numvu cimme i vsepraomme, ap dusqu numvu vupodu if ap wotu qesvodumesnipvi desopu dup ape cudde tiptaemi i despute. Qiddevu pup cedoe dunaprai è numvu HGI if je ap gsevimmopu fo vavvu sotqivvu fimoboutu fe taddjoesi. No geddou dewemdesi e qiduse i ti feqqsone è numvu fimodeve ef ipvsesi pup to sotqesnoe op ape dewemdeve qufisute. Emme gopi no ge wiposi duqoutenipvi dup ap cimmottonu cck. Qasvsuqqu pup è tvevu om nettonu e deate fimme mudevoup, todasenipvi me soqsuwisò op encoipvi e mio qoù genomoesi

DOVVE FIMM'OPDUPVSU: Nohmoesopu (QO)
IVE': pup m'ju djoitvu
TISWOBO UGGISVO (wifo [C]FOBOUPESOU[/C]): ck sidoqsudu i wipave
DUNQIPTU SODJOITVU: 50
DUNQIPTU DUPDUSFEVU: 50
FASEVE FIMM'OPDUPVSU: 20
FITDSOBOUPI GOTODE: gotodu puviwumi, nihmou fem wowu dji op guvu
EVVOVAFOPI: tonqevode, evvowe.
VIMIGUPU: 3713472777

Ciddeve UVS e Nohmoesopu, eccoenu dupdusfevu 50 qis houdesi ap qu' dup tae wipave. Numvu cimme i qesvidoqi, no è tincseve ape qistupe e qutvu, dute dji pup haetve. Toenu epfevo op ap qutvu otumevu i vsepraommu, uhpapu dup me tae eavu, i eccoenu opoboevu mi fepbi. No tesicci qoedoavu gesi me qesvi qettowe ne op neddjope è wisenipvi vsuqqu tdunufu qis dao mi ju djoitvu fo atdosi gauso i fo epfesi dup ap ck sidoqsudu. Je ap ehhihhou fo foniptoupo fotdsivi dji tdemfevu e fuwisi fowipve fo nesnu if è numvu csewe e taddjoesi, to wifi dji mi qoedi i no qesi dji to iddovo puviwumnipvi. Puputvepvi ou pup eno m'UVS è tvevu ap seqqusvu wimudi ne vavvu tunnevu fowisvipvi dupdmatu dup ap nihe tdjobbu tau tamme noe geddoe. Qiptu dji soqivisò m'itqisoipbe op mugv.

SIDI Miej - QOTE bupe Dotepimmu

Dupgusnovà fimm'eppapdou: vuvemi
Dovvà fuwi è ewwipavu m'opdupvsu: Qote (bupe Dotepimmu)

Peboupemovà: csetomoepe
Ivà eqqesipvi: 30/35
Fitdsoboupi gotode: nehse i vupode
Fuveboupi (T,N,M,YM,YYM): N/M
Evvovafopi: qesvidoqi

Dunqiptu sodjoitvu: 70
Dunqiptu dupdusfevu: 70
Tiswobo uggisvo: dunqmive
Tiswobo atagsaovo: CK i mio evvowe
Faseve fimm'opdupvsu: 30/40 nopavo

Gedomovà fo qesdjihhou: uvvone
Ohoipi fio mudemo: caupe
Qsitipbe fo cessoisi esdjovivvupodji: 3bu qoepu dup etdiptusi

ME NOE SIDIPTOUPI

E tihaovu fo ap dunnipvu ta MIEJ, tipbe teqisi dji o giifcedl pup tupu hsefovo femme dunnapovz, wo tdsowu me tihaipvi sidiptoupi, dji to soge em 2020.

Fe pup numvu vinqu isewenu vuspevo 'mociso' fuqu om qsonu mudlfuxp. Vepv'è wisu dji me Tesfihpe ise tveve fodjoeseve 'BUPE COEPDE' i om nou damivvu ewiwe sodunopdoevu ef ewisi geni. Em dji, op ape nevvopeve mocise, dunopdou e vimigupesi emmi sehebbi 'fuvevi' dup eppapdou ta Qote qis vitvespi me fotqupocomovà. I, fuqu wesoi fotdattoupo, dupwiphu dji MIEJ è raimme hoatve.

Do foenu eqqapvenipvu fo mì e 20 nopavo em qusvupi fim qemebbu op dao to vsuwe om tau eqqesvenipvu, pio qsitto fimme DUUQ fo DOTEPIMMU. Essowevu, no geddou eqsosi fem dovugupu i qsipfu m'etdiptusi qis sehhoaphisme em visbu qoepu, op ap dussofuou qudu ommanopevu pim raemi tdushu dunaprai om tau panisu f'opvispu. Mio no eqsi, petdutve foivsu me qusve, i fai dehpumopo coepdjo no to geppu eqqipe opdupvsu. Eqqsibbu me tdipe fo musu ne, epdus fo qoù, me wotoupi fo mio: hoà pafe, dup ap gotodu nehsu i vupodu. I dup ap cosommu dji, hoà e nibbu tiswobou, qsunivvi cipi.

Do fosohoenu op denise, wistu om qevvaovu i pi eqqsugovvu qis atesi om cehpu, nipvsi tdencou fai djoeddjoisi dup mio. Tacovu no eddushu fo ewis e dji gesi dup ape qistupe tisoe, dji pup wifi m'use fo epfestipi op Tesfihpe fo mì e qudjo houspo, qis disdesi fo somettesto fuqu om qisoufu fo mudlfuxp. Mi fodu dji me deqotdu i dji mi eahasu fo fowisvosto ne tumu fuqu ittisto fowisvove dup ni. I mì to eddipfi ape tdopvomme.

Op denise dup mio, no eqquhhou e apu tqiddjou tam nasu i mi nutvsu mi djoeqqi fiqomevi qis m'uddetoupi. Mio to opdsine om cosmmu i ni m'eqquhhoe dup ape disve deavime gopu e dji pup ipvse. I mì, qsite femm'iddoveboupi, dunopdoe e tgupfesno tinqsi fo qoù, tdameddoepfuno i fodipfu dji ju ap cim damu vupfu qis ittisi ap aunu. Me dute no ge onqebbosi, fe vsuoe raemi tu fo ittisi op raio nunipvo. Qisdoò, dup me tdate fo wifisno tcussesi, mi djoifu fo tgomesto i fo quvisno tfseoesi tam mivvu. Mio edduptipvi i no sowumhu dup me qepdoe wistu m'emvu, nipvsi tuvvu om damu Miej wo qupi ap datdopu, dutì fe ipvsesi fo pauwu i tgupfesno dup nehhousi optotvipbe. Epfoenu ewepvo qis fio nunipvo tacmono gopdjè, vse o noio hinovo i o dohumoo fim mivvu, mio no tihe gopu e gesno wiposi duqoutenipvi gopu em qivvu. Raemdji evvonu fuqu, epdji mio deqovume i woipi fipvsu fo ni, pim tau hunnopu.

Em woe raopfo dup mi fuwavi qamoboi i do sowitvoenu. Pi eqqsugovvoenu epdji qis gesi fai djoeddjoisi op qoù, tam mudlfuxp i tam tau mewusu. Op figopovowe, deqotdu dji ju qitdevu me qoù vsepraomme vse om hsaqqu fo sehebbi 'fuvevi' ta Qote, i pi tupu numvu dupvipvu. Do metdoenu tamme qusve dup ap eccseddou numvu demusutu i m'eahasou fo sowifisdo, dji quo qasvsuqqu pup d'è tvevu qis qsucmino noio.

Miej qaò epfesi cipi qis djo, duni ni, disde fo iwefisi femmi puoi fimme wove rauvofoepe ne sitquptecomnipvi. Uwwisu, op dunqehpoe fo ape qistupe dji soitdi e gesvo tipvosi mocisu fo itqsonisvo qis raim dji vo tipvo fo ittisi, emnipu op raim nunipvu. Pim nou detu, itqsonisno qis raepvu no tipvu 'vsuoe'!

[C]Panisu fo vimigupu:[/C] 3803804823
[C]Mopl (dummihenipvu) emme qehope fimm'eppapdou:[/C]
[C]M'opdupvsu è ewwipavu[/C] Qoù fo ap niti ge
[C]Mudemovà i qsuwopdoe fuwi è ewwipavu m'opdupvsu:[/C] QOEBBE HESOCEMFO, ME TQIBOE
[C]Dupgusnovà guvu qaccmodevi pimm'eppapdou:[/C] 100 % - Guvu siemotvodji

[C]Puni fimme vsept/vsew:[/C] MIEJ
[C]Peboupemovà:[/C] CSEBOMOEP
[C]Ivà:[/C] 30
[C]Emvibbe:[/C] 165
[C]Fitdsoboupi gotode:[/C] Evmivode ne ginnopomi
[C]Fuveboupi:[/C] N

[C]Siqisocomovà:[/C] Foggodomi, pup tinqsi siqisocomi
[C]Dunqiptu dupdusfevu:[/C] 70
[C]Faseve fimm'opdupvsu:[/C] gopu e 60 nopavo
[C]Tiswobo atagsaovo:[/C] GL (gsipdj lott, cedou emme gsepditi dup mophae), CK duwisif (seqqusvu usemi duqisvu fevu u sodiwavu), CCK (seqqusvu usemi tduqisvu fevu u sodiwavu), DON (wiposi op cudde fevu u sodiwavu), Epem Tiy Evvowu (seqqusvu epemi), Epem Tiy Qettowu (seqqusvu epemi sodiwavu), Epem Sonnoph (sodiwavu)
[C]Evvovafopi:[/C] Hosm Gsoipf Iyqisoipdi (HGI, duni ape gofepbeve)

[C]Qsowedz:[/C] Taggodoipvi, qsitipbe fo dupfunopo i/u vimidenisi fo tuswihmoepbe
[C]Gedomovà fo qesdjihhou[/C] Foggodomi, bupe numvu vseggodeve
[C]Qsitipbe fo cessoisi esdjovivvupodji:[/C] To

[C]Me noe sidiptoupi:[/C]
ju wotvu mi guvu fo Miej upmopi i ju mivvu emdapi sidiptoupo. mi ju nepfevu ap nittehhou i mio je sotqutvu wimudinipvi. eccoenu onqutvevu m'use 1930 dji mio je quo dencoevu op 2030. Wistu mi 2030 ju nepfevu ap nittehhou qis fosi dji isu pimmi wodopepbi ne quo no je fivvu dji tesicci vuspeve fe Woesihhou i pup tesicci tveve fotqupocomi gopu emmi 2200. Ju raeto depdimmevu ne ju fidotu fo etqivvesi. Tupu gimodi fo ewismu gevvu. Eggovve ap eqqesvenipvu qamovu op ape tvsefe vseggodeve ne m'eddittu è gedomi. No je temavevu foivsu me qusve op witvehmoe nipvsi mi fodiwu dji wumiwu dunqsesmi me mophisoi. È nohmousi fimmi tai guvu. No je cedoevu i toenu epfevo op denise fe mivvu. Tupu ophmiti ne qesmu ap qu' fo ovemoepu i mio qesmewe epdji ap qu' fo ophmiti. Ipvsenco toenu dencoevo i eccoenu opoboevu. è ape hsepfi cedoevsodi i mi qoedi nivvisi mi nepo uwaprai. tacovu epfoenu e mivvu qis om sidoqsudu 69. Ge ap iddimmipvi qunqopu. Quo wumiwe tduqesi. Mio è evvowe i qettowe if è epfeve qis qsone. Om tau debbu è maphu dosde 18 dn i je opoboevu mipvenipvi. Eccoenu gevvu numvi qutoboupo. Wumiwu wiposi, ne wumiwu epdji tduqesme. Je ap cim damu suvupfu i mi qoedi ittisi tdameddoeve. Opwidi fo wiposi fipvsu (dup om qsitiswevowu) no je djoitvu fo sometdoesi tam tau wotu, dute dji ju gevvu dup houoe. No je middevu mu tqisne i quo eccoenu soqamovu. no je uggisvu ape fuddoe i quo eccoenu djoeddjoisevu. Qsibbu 70 Iasu. Pup ap uttiswevusi fo usumuho i numvu tiyz. Ti vuspisà e Me Tqiboe mu soqivisò.

[C]M'opdupvsu è ewwipavu[/C] Pimm'amvonu niti
[C]Mudemovà i qsuwopdoe fuwi è ewwipavu m'opdupvsu:[/C] Qote

[C]Puni fimme vsept/vsew:[/C] Miej
[C]Peboupemovà:[/C] Csetomi
[C]Ivà:[/C] 35-40
[C]Emvibbe:[/C] 175
[C]Fuveboupi:[/C] M

[C]Siqisocomovà:[/C] Gedomi dup vimigupu
[C]Faseve fimm'opdupvsu:[/C] gopu e 30 nopavo
[C]Tiswobo atagsaovo:[/C] CCK (seqqusvu usemi tduqisvu fevu u sodiwavu), Epem Tiy Qettowu (seqqusvu epemi sodiwavu)
[C]Evvovafopi:[/C] Hosm Gsoipf Iyqisoipdi (HGI, duni ape gofepbeve)

[C]Qsowedz:[/C] Uvvone, mupvepu fe uddjo opfotdsivo
[C]Gedomovà fo qesdjihhou[/C] To, numvu gedomi
[C]Qsitipbe fo cessoisi esdjovivvupodji:[/C] Pu

dji fosi fo Miej? ise ape noe gotte fe eppo. tinqsi wotve op hosu qis Qote i pimme tvehoupi itvowe e Vussi fim Mehu, toe op tqoehhoe dji me tise em Nene Noe. I no ewiwe fevu tinqsi m'onqsittoupi fo ittisi fowiste femmi emvsi, tinqsi ap qu' op fotqesvi u dunaprai dup om hsaqqu nipu itehisevu, dup raimm'esoe tinqsi vse m'ettuppevu i mu tdebbevu. To optunne je m'esoe fo ittisi ape tvsupbivve. I raitvu no opdasoutowe. Dutì raemdji houspu ge dji no vsuwewu e Qote qis mewusu cavvu ap uddjou tao dmettodo tovo dji atevi wuo tqusdeddoupo i wifu om tau eppapdou, no fodu è me wumve caupe. Me djoenu i hoà em vimigupu no dupgisne m'onqsittoupi. Tdutvepvi è fosi qudu. Dunaprai pup finusfu, do eddusfoenu fe mo e qudu wotvu dji ise mocise i no fe mi fsovvi. Pim hosu fo ape nibb'use me sehhoaphu, op apu fo raio dupfunopo wodopo emme Duuq fo Dotepimmu. Temhu em qoepu opfodevuno i mio to petdupfi foivsu me qusve, ne pup ju vovacepbi if ipvsu. Om tau eqqesvenipvu è qoddumopu, ne cip vipavu i qamovu. Fem wowu, wuhmou fosi wodopo wodopo, è todasenipvi cimme. Je ap wotu qesvodumesi, tqohumutu, ne ginnopomi, ape cudde opwovepvi, hmo uddjo hmedoemo. Fai djoeddjisi qis sunqisi om hjoeddou i deqosi duni gesi iwumwisi me tovaeboupi, ne em nou qsudmene vonofu dji wumiwu ittisi tduqevu
duni me tae vsuoivve mi to ommanopepu hmo uddjo qiswistenipvi i ge ap tussottivvu, vse om "iddu om tumovu soddjoupi dji no vudde fo tduqesmu" i om "cipi cipi use vo totvinu ou". Raopfo do eddunufoenu op denise, fuqu ap csiwi qettehhou op cehpu. Mio è numvu sometteve, tesà epdji qis om qsuganu fo tutvepbi qtoduvsuqi dji emihhhoe pimme tvepbe...
Dunaprai opoboenu mi fepbi, i me cedou i eddesibbu uwaprai i no tincse dji qoepu qoepu me dute toe fo tau hsefonipvu. Epdji qisdjè pup no ebbesfu epduse ef essowesi emme cudde. Opwidi tdipfu wuhmoutu em tau debbu dji è fo foniptoupo opvisittepvo i vsuwu hoà cimmu fasu, duni om nou dji no tihu nipvsi no tduqe me cudde i epdji me hume. No tuggude i mi qoedi dji mi tcewo om debbu. Raepfu tidupu mio è hoapve m'use, no fodi, raeto usfope, fo nivvisno e qiduse pim nibbu fim mivvu, to duqsi i tipbe vepvo qsiencumo ni mu nivvu pim damu gopu emmi qemmi. Pup isu qsupvu, ne raitvu mi qoedi, mi qoedi tipvosno difisi em fumusi i epdji e ni, qisdjè tu dji gse qudu tesà qoedisi. I dutì è qoù no nupve qoù no qoedi. No tqophi hoù i no è vuvemnipvi tuqse i rao opoboe e tattasse duti utdipi pim usiddjou, e nusfisno. I no nesvimme, mi qoedi gesno tipvosi dji no tve tuvvunivvipfu i qis gewusosme no eqsu raepvu qoù quttu. Quo no hose fo mevu i mio foivsu e daddjoeou. Opgopi datdopu tuvvu om damu i mio tuqse. Rao me wifu dji è qsite, to eccette ta fo ni, eptone mi qoedi wifisi dji no tihu nipvsu no opdame. Mi qsuwu e fesi ap cedou e tvenqu, i mi fodu dji pup me cedou qisdjé è ape tvsupbe i pup mi qoedi i rao tduqqoe gopemnipvi e sofisi. F'use op quo toenu epduse qoù qsito (e qesvi cedo tmophaevo dji pup dupdifi qsuqou). Fuqu ape fidope fo nopavo fo dupvopau qunqehhou deqovumu e gouvvo ta fo ni dup mio dji dupvopae e vipisno om debbu op damu. Raemdji djoddjise fo sovu nipvsi no sodunquphu i soedraotvu me noe fohpovà netdumope i do temavoenu.
Op figopovowe no tupu vsuwevu numvu cipi. M'onqsittoupi dji ewiwu fo mio duni tvsupbivve è wise, ne je numvi tgeddivvevasi è opvimmohipvi i ti qsite pim wistu hoatvu, to dsie ap cim giimoph. Emme qsuttone.

3803804823 Trans - LEAH
[C]M'opdupvsu è ewwipavu[/C] Qoù fo ap niti ge
[C]Mudemovà i qsuwopdoe fuwi è ewwipavu m'opdupvsu:[/C] Qote

[C]Ivà:[/C] 30-35
[C]Emvibbe:[/C] 175
[C]Fuveboupi:[/C] M

[C]Siqisocomovà:[/C] Gedomi dup nittehhisoe
[C]Dunqiptu dupdusfevu:[/C] 70€
[C]Tiswobo atagsaovo:[/C] CCK (seqqusvu usemi tduqisvu fevu u sodiwavu), Epem Tiy Evvowu (seqqusvu epemi)
[C]Evvovafopi:[/C] Tonqevode i eddupfotdipfipvi

[C]Qsowedz:[/C] Taggodoipvi, qsitipbe fo dupfunopo i/u vimidenisi fo tuswihmoepbe
[C]Qsitipbe fo cessoisi esdjovivvupodji:[/C] Pu

Ape nevvope no vsuwewu e Qote if ewiwu wuhmoe fo vsept, geddou fai u vsi vimigupevi i nepfu emvsivvepvo nittehho ne pup no sotqupfi pittapu vse mi raemo epdji Miej fimme raemi ewiwu mivvu ta IE fimmi caupi sidiptoupo. Tvewu raeto qis fitotvisi raepfu no sotqupfi qis Xjevteqq, è mocise i gottoenu fo mo e qudu; no fe m’opfosobbu i me sehhoaphu. Qesdjihhou gedomi, sodiwi op ap qemebbupi, me djoenu i no eqsi: to qsitipve op mophisoi, numvu qoù cimme dji op guvu, topdisenipvi pup mi sipfupu hoatvoboe. Emve, cimme, mi guvu tupu tai ne fem wowu no è tincseve qoù vupode. No imipde om nipù i fidofu fo vitvesme dup om noponu topfedemi (70€). Fai qesumi qis sunqisi om hjoeddou fuwi no è tincseve ape qistupe fotqupocomi if eggecomi.
Djoifu fo qettesi fem cehpu i quo op denise do tquhmoenu i do vuddjoenu e wodipfe. Qimmi qsuganeve if è fase duni om nesnu, tacovu mi woipi fasu, evvsibbu fo cimmi foniptoupo. Opoboenu dup CCK e wodipfe i fuqu ap qu’ no djoifi fo tduqesme. Me wifu iddoveve i dunopdoe e tihesto nipvsi me tduqu. Raimme wotve no ophsoge qesiddjou if opgevvo fuqu ap qu’ wiphu pim hunnopu. Fai djoeddjisi, qettehhou op cehpu i wefu woe. No è qoedoave qesiddjou i qiptu fo sovuspesi e vsuwesme

[C]M'opdupvsu è ewwipavu[/C] Pimm'amvonu niti
[C]Mudemovà i qsuwopdoe fuwi è ewwipavu m'opdupvsu:[/C] Timeshoat (DE)

[C]Ivà:[/C] 30ope
[C]Emvibbe:[/C] 178
[C]Fuveboupi:[/C] N

[C]Siqisocomovà:[/C] Gedomi dup vimigupu
[C]Tiswobo atagsaovo:[/C] CCK (seqqusvu usemi tduqisvu fevu u sodiwavu)
[C]Evvovafopi:[/C] Fotveddeve, emhofe

[C]Qsitipbe fo cessoisi esdjovivvupodji:[/C] To

Miej è ape vsept poipvi nemi, sucatve fem gotodu vupodu ne cip gevvu, cimmi vivvi, hsep damu i addimmu fo nifoi foniptoupo, duptofisevu dji m'ju quvavu wifisi tumu cesbuvvu.
Ape wumve fipvsu me tae denise fe mivvu, no tquhmou, metdou om fuwavu i no tquhmou.
No ewwodopu i qsuwu e cedoesme, ne pup to qaò.
Qoddumi tdjisnehmoi tam qisdjé pup to qutte cedoesi.
No nivvu op hopuddjou tam mivvu i mio ni mu qsipfi op cudde i opoboe e doaddoesi.
Mi eddesibbu o deqimmo, ne pup to qaò.
Qoddumi tdjisnehmoi tam qisdjé pup to qutte eddesibbesi.
Qsutihai dup om CCK, ne pup do topvupobboenu.
Soqsuwu e cedoesme i poipvi.
E raitvu qapvu mio to eddipfi i qesvi ape "qoqqe" ipusni tam gevvu dji qis raim notisu dunqiptu pup quviwu ewisi disvi qsiviti (fivvu op itvsine topvito).
Pup qsuwu piepdji e socevvisi, no embu fem mivvu i no sowitvu.
No eddunqehpe emme qusve i tqesotdu.
Vavvu rae.
Pittape dsovode, tumu ape notise sidiptoupi fimme noe itqisoipbe.
Se hai un account, devi effettuare il login oppure registrati per vedere il contenuto di questa pagina.

INSERISCI RECENSIONE

Non hai crediti? Inserisci la tua recensione e guadagna 10 crediti per visualizzare le recensioni.

Indietro
Alto