全マシニキ

29.4K posts
Opens profile photo
全マシニキ
@allmashit
累計2100万回読まれたブログ「全マシニキは今日も全マシ」主宰。アイコンは自作ラーメン!Twitterは酒とラーメン、ブログとインスタはグルメ!ラーメン屋さん、なんか一緒に面白いことしましょ🤩 インスタ instagram.com/zenma
ラーメン二郎 秋田店(できてほしい)zenmashiniki.comJoined December 2015

全マシニキ’s posts

Pinned
累計2000万PVを達成しました! 多くの方々のお陰です!コンセプト通り、ヘビーな方々に支持されておりますw また企業PR案件の実績もあります。 インスタにも力を入れていますので企業や飲食店の方、気になりましたらDM待ってます!何か一緒に面白いことしたいですね👍
大阪桐蔭関係者「よっしゃ!甲子園史上初2度目の春夏連覇や!記念にスポーツ新聞買ったろ!」 スポニチ「金足農業!」 ニッカン「金足農業!」 報知  「金足農業!」 デイリー「阪神!」 大阪桐蔭関係者「なんでや!」
Image
Image
Replying to
秋田では古くから鮭をメチャクチャ塩辛く漬け込んで焼いたブツを「ぼだっこ」とよびますw 塩食ってるレベルでしょっぱいのでこういう食文化もあってかガン死亡率全国トップクラスになるんでしょうね😅
シャウエッセンのベーコン状のモノが新発売。これは白米を巻いて食べるのに特化しているね。ウーンメェ! 難点は焼く時に肉汁が大量に漏れ出してもったいないことかな。野菜炒めやチャーハンに使うと漏れた肉汁まで美味しく活用できる。
Image
Image
Image
実は仕事辞めたんすよw 辞めてきてそのまま仕事着をゴミ箱にぶち込むの気持ち良すぎワロタw 明日から正月休み満喫します!!! 30代既婚者が仕事を辞めてどう生きていくか…!?みなさん見守ってくだされ!近々ブログに書きます。
もし…もしもの話だ… お前らが秋田県に来たとしよう そして秋田駅前に宿泊したとする そうしたら駅前に「末廣ラーメン」って店がある 入れ そしてラーメンが来たら 卓上の丼にあるネギを思う存分ぶっかけろ それをスープに浸して食べろよ きりたんぽ食う前に末廣食え これが秋田だ
Image
Image
Image
定期的に万バズしてる秋田県で話題の人気のメシw 米高騰&コンビニおにぎり200円時代に農協直営の美味い炊きたて米で150円は神やろ。シラスマシマシドーピングでいただきました😋 なんかVTuberとコラボしてるしw 何より野菜が新鮮で美味い!
The image shows a red plastic container filled with freshly cooked white rice, topped with a small piece of salmon and a generous amount of shirasu (whitebait). The post text indicates that this meal is popular in Akita Prefecture, Japan, and is priced at 150 yen, which is considered a good deal given the rising prices of rice and convenience store onigiri. The meal is described as being enhanced with extra shirasu, making it a delightful treat. Additionally, the post mentions a collaboration with a VTuber, which is reflected in the second image showing a sticker of a VTuber character on the container. The third image shows the same container with an even larger amount of shirasu on top, emphasizing the customization and appeal of the meal.
The image shows a red plastic container filled with freshly cooked white rice, topped with a small piece of salmon and a generous amount of shirasu (whitebait). The post text indicates that this meal is popular in Akita Prefecture, Japan, and is priced at 150 yen, which is considered a good deal given the rising prices of rice and convenience store onigiri. The meal is described as being enhanced with extra shirasu, making it a delightful treat. Additionally, the post mentions a collaboration with a VTuber, which is reflected in the second image showing a sticker of a VTuber character on the container. The third image shows the same container with an even larger amount of shirasu on top, emphasizing the customization and appeal of the meal.
The image shows a red plastic container filled with freshly cooked white rice, topped with a small piece of salmon and a generous amount of shirasu (whitebait). The post text indicates that this meal is popular in Akita Prefecture, Japan, and is priced at 150 yen, which is considered a good deal given the rising prices of rice and convenience store onigiri. The meal is described as being enhanced with extra shirasu, making it a delightful treat. Additionally, the post mentions a collaboration with a VTuber, which is reflected in the second image showing a sticker of a VTuber character on the container. The third image shows the same container with an even larger amount of shirasu on top, emphasizing the customization and appeal of the meal.
The image shows a red plastic container filled with freshly cooked white rice, topped with a small piece of salmon and a generous amount of shirasu (whitebait). The post text indicates that this meal is popular in Akita Prefecture, Japan, and is priced at 150 yen, which is considered a good deal given the rising prices of rice and convenience store onigiri. The meal is described as being enhanced with extra shirasu, making it a delightful treat. Additionally, the post mentions a collaboration with a VTuber, which is reflected in the second image showing a sticker of a VTuber character on the container. The third image shows the same container with an even larger amount of shirasu on top, emphasizing the customization and appeal of the meal.
吾作ラーメンから独立した「光べい」に初訪問。味噌+背脂+はじチャーシュー+メンマにライスで豪遊🤪 吾作だけど吾作じゃない。背脂と生ニンニグでジャンキーすぎる。 「昔ながらのラーメンですよ」みたいに優しく近づいてきてブン殴られた感じ(褒めてます)🤣 ハマりそう😇 #秋田ラーメン
Image
0:19
Image
秋田知事選挙、行ったことなかった。どうせ変わらないと思ってたから。 殿様はようやってくれたと思うけど、秋田はあんま知事が変わらないから諦めちゃうんよな。でも今回は新しい知事に変わる!面白いじゃないか。政だ政だ!酒をくれ🤪我々、民草が県を国を作るのだ🤩
秋田県大仙市「門濱屋」 ここヤバいね。博多、家系、謎にウマそうな黒中華、セメント煮干。 徒歩50メートル程度に大型無料駐車場あるし、ポテンシャルやば。 ここもっと流行るやろ!一回イッてみて?一回じゃ済まなくなるからw #秋田ラーメン
Image
Image
Image
Replying to
これはお店の遊び心あるネタ弁当だと思いますw どこでも売ってませんのでw ただこの鮭でこのメシ半分くらい食べられるほどしょっぱいです😇
秋田県大館市の池内食堂。唐揚げ定食で有名だが予想以上にデカくてワロタw これ実物見ないと凄さ伝わりづらいわ🤣 しかもデカいだけじゃなく超ウマい。メシ中盛りで1.5合らしいがメシ足りなかった。 なぜもっと早く訪れなかったか後悔するくらい最高の唐揚げ定食だった😂 #秋田グルメ #唐揚げ定食
Image
Image
Image
秋田市名物の「たいあん弁当」を喰らう! こういうIQが極めて低そうなメシ、みんなもけっこう好きでしょ?
Image
Image
Image
Image
やきうの「や」の字も知らなかったヨッメがワイと出会って10年。飲み会に行ってるワイにここまでしてくれるようになった。これは愛してるとしか言えない。
Image
Image
Image
私が在職中に後輩に口酸っぱく言ってきたこと。会社よりも自分の身体と家族を大事にしろ。売上を作るのは人だから人を大事にしろ。仕事を頑張るためにはプライベートを楽しめ。 これで大抵は一人前になる。
秋田県大仙市「光べい」 吾作ラーメンから独立してから来たら良い意味でヤベー店に進化してたのでまたまた再訪。 味噌大盛背脂ネギメンママシニンニグマシマシ🤪 こってりラーメンに生ニンニグでキマるゥゥゥ‼️ あまりに狂暴。個人的には家系ラーメンや山岡家と同等のブツに認定。 #秋田ラーメン
Image
Image
山岡家で味噌中を固め濃いめ多めネギダブルコロチャー海苔。 ネギラーメンじゃなく敢えて薬味ネギダブルにしたが、ネギのライブ感ヤバすぎ。ニンニグもたっぷり最高過ぎて合法薬物🤪 盆も正月も営業してる飲食店スタッフには本当に感謝🙇♂ #山岡家
Image
Image
秋田の新卒の求人倍率4倍だってよw ワイは田舎で働く事を選んだ若者達を大事に育てたいのだが昭和脳から守るの無理ゲーw 最低賃金レベルに100%の仕事を求めないでやって欲しいわ。新卒にプロ意識なんかあるかw そこから何年もかけて教育やろが。企業側に人を雇うパワーが無い or 足元を見すぎ。
ジョンソンヴィルのチーズが半額だったので購入!たまたま家にチーズがいっぱいだったので、チーズマシマシでイケない食べ方をしてみたw
Image
Image
Image
Image
秋田県大仙市「麺屋周」 五目味噌中華中辛大盛細麺背脂トッピング🤪具だくさんあんかけラーメンに背脂!ありそうで無いコンビネーション。 低加水麺+大盛+猫舌のコンボで麺が減らないトラブル発生🤣 最後までアツアツ。気温上がる前に食べておきたかった。最高。 #秋田ラーメン #麺屋周
The image showcases a bowl of ramen from 麺屋周 (Menya Shu) in Daisen City, Akita Prefecture, Japan. The ramen is a five-ingredient miso ramen with medium spice, served with extra-large portions of thin noodles and topped with back fat (背脂). The bowl is filled with a rich, reddish-brown miso broth, generously topped with chopped green onions. The post text highlights the unique combination of ingredients, noting the abundance of toppings and the challenge of eating it while it remains hot due to the combination of low hydration noodles, large portion, and the poster's sensitivity to heat. The setting appears to be a casual dining environment with a wooden table, and the meal is described as something the poster wanted to enjoy before the weather got warmer. The images collectively depict the preparation and consumption of this hearty ramen dish.
The image showcases a bowl of ramen from 麺屋周 (Menya Shu) in Daisen City, Akita Prefecture, Japan. The ramen is a five-ingredient miso ramen with medium spice, served with extra-large portions of thin noodles and topped with back fat (背脂). The bowl is filled with a rich, reddish-brown miso broth, generously topped with chopped green onions. The post text highlights the unique combination of ingredients, noting the abundance of toppings and the challenge of eating it while it remains hot due to the combination of low hydration noodles, large portion, and the poster's sensitivity to heat. The setting appears to be a casual dining environment with a wooden table, and the meal is described as something the poster wanted to enjoy before the weather got warmer. The images collectively depict the preparation and consumption of this hearty ramen dish.