Dhul-Qarnayn 0 Posted just now Share Posted just now Yanıyorum — Yasin Keleş & Neşet Ertaş - Yanıyorum — Yasin Keleş & Neşet Ertaş (2:49) Club & Yanmadın Mı — Aysel Yakupoğlu - Club & Yanmadın Mı — Aysel Yakupoğlu (5:12) Yara — Bilal Sonses & Ziynet Sali - Yara — Bilal Sonses & Ziynet Sali (3:29) Yaram Derinden ── Sura İskəndərli - Yaram Derinden ── Sura İskəndərli (3:02) Yarınlar — Fundyy - Yarınlar — Fundyy (2:55) Yasin Aydın — Yare El Değdi - Yasin Aydın — Yare El Değdi (3:02) Yatıya — Melis Kar - Yatıya — Melis Kar (3:19) Yerli Plaka — Ceza - Yerli Plaka — Ceza (4:24) Yıldız Tilbe — Delikanlım - Yıldız Tilbe — Delikanlım (5:25) Yolcu — Neşet Ertaş - Yolcu — Neşet Ertaş (3:21) Yolla — Tarkan - Yolla — Tarkan (4:43) Yusuf Tomakin — Fesuphanallah - Yusuf Tomakin — Fesuphanallah (4:05) Yürüyorum Dikenlerin Üstüne — Sasa - Yürüyorum Dikenlerin Üstüne — Sasa (4:03) Zara — Hatıran Yeter - Zara — Hatıran Yeter (4:32) Zeynep Bastık — Lan - Zeynep Bastık — Lan (2:28) Ziynet Sali — Bana Da Söyle - Ziynet Sali — Bana Da Söyle (4:06) Adımızı Göklere Yazdırdım — Gülben Ergen - Adımızı Göklere Yazdırdım — Gülben Ergen (2:34) Afşin Akyol — İğdeli Yar - Afşin Akyol — İğdeli Yar (2:39) Ağlayacak — İlkan Günüç & Şiva - Ağlayacak — İlkan Günüç & Şiva (3:02) Ah Bana Ah Çektirme Aşk — Yıldız Tilbe - Ah Bana Ah Çektirme Aşk — Yıldız Tilbe (2:35) Ah Zaman — Derya Uluğ - Ah Zaman — Derya Uluğ (2:50) Ahmet Kaya — Kum Gibi - Ahmet Kaya — Kum Gibi (3:33) Aklım Takıldı — Orhan Gencebay - Aklım Takıldı — Orhan Gencebay (4:15) Aklıma Kalbime Her Gelişinde — Elif Özay - Aklıma Kalbime Her Gelişinde — Elif Özay (2:24) Alain Delon — Ozan Doğulu & Sıla - Alain Delon — Ozan Doğulu & Sıla (3:52) Buray — Alaz Alaz - Buray — Alaz Alaz (3:09) Aleni Aleni ── Volkan Konak - Aleni Aleni ── Volkan Konak (5:38) Ali Dayı — Çubuklu Yaşar - Ali Dayı — Çubuklu Yaşar (4:06) Allah Allah — İbrahim Tatlises - Allah Allah — İbrahim Tatlises (3:42) Aman Güzel Yavaş Yürü — Halodayı & Azer Bülbül - Aman Güzel Yavaş Yürü — Halodayı & Azer Bülbül (2:29) Ankaralı Hüseyin — La Bize Her Yer Angara - Ankaralı Hüseyin — La Bize Her Yer Angara (2:41) Anlamıyosun — Gamze - Anlamıyosun — Gamze (4:05) Anormal — Alizade - Anormal — Alizade (2:51) Çağla & Emrah Karaduman — Ara Beni - Çağla & Emrah Karaduman — Ara Beni (3:12) As Bayrakları — Simge - As Bayrakları — Simge (3:08) Aşk Çiçeğim — Oktay Gürtürk - Aşk Çiçeğim — Oktay Gürtürk (2:24) Aşk Gülümüz Solsa Bile — Sibel Can & Hakan Altun - Aşk Gülümüz Solsa Bile — Sibel Can & Hakan Altun (3:12) Aşk Var Diyorsan — Selahattin Can Öztaş - Aşk Var Diyorsan — Selahattin Can Öztaş (3:07) Ateşten Gömlek — Sagopa Kajmer - Ateşten Gömlek — Sagopa Kajmer (3:54) Ayağında Kundura — İbrahim Tatlıses - Ayağında Kundura — İbrahim Tatlıses (3:06) Ayan Babakişiyeva & Nadir Qafarzadə — Sənin Üçün - Ayan Babakişiyeva & Nadir Qafarzadə — Sənin Üçün (3:27) Ayda — Alla Beni Pulla Beni - Ayda — Alla Beni Pulla Beni (3:10) Aysel Aydoğan — Ne Bilsin Eller - Aysel Aydoğan — Ne Bilsin Eller (3:34) Aysel Əlizadə — Yandırdın Qəlbimi - Aysel Əlizadə — Yandırdın Qəlbimi (3:23) Aysel Yakupoğlu — Tarifi Zor - Aysel Yakupoğlu — Tarifi Zor (3:09) Bağa Gel Bostana Gel — Kubat - Bağa Gel Bostana Gel — Kubat (3:18) Baha — Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam - Baha — Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam (3:02) Bana Bırak — Derya Ürkmez - Bana Bırak — Derya Ürkmez (3:30) Bana Sor Zurna — Drinche - Bana Sor Zurna — Drinche (2:00) Bangır Bangır — Gülşen - Bangır Bangır — Gülşen (3:52) Sarı Çizmeli Mehmet Ağa — Barış Manço - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa — Barış Manço (2:43) Baskın — DJ Sivo & Ceza & Gazapizm - Baskın — DJ Sivo & Ceza & Gazapizm (3:33) Ben Değilim — Mela Bedel - Ben Değilim — Mela Bedel (3:27) Ben Fero — Demet Akalın - Ben Fero — Demet Akalın (4:16) Ben Sarhoş Oldum — Kamuran Akkor & Ceza - Ben Sarhoş Oldum — Kamuran Akkor & Ceza (3:11) Bengü — Yaralı - Bengü — Yaralı (4:00) Benim Gibi Olmayacak — İpek Özdemir - Benim Gibi Olmayacak — İpek Özdemir (2:57) Bergen — Benim İçin Üzülme - Bergen — Benim İçin Üzülme (3:19) Berna Tan — Kına - Berna Tan — Kına (5:18) Berrak Derin — Var Mısın - Berrak Derin — Var Mısın (4:10) Bezdim Valla — Fundyy - Bezdim Valla — Fundyy (2:26) Bilal Hancı — Sevdanın Böylesi - Bilal Hancı — Sevdanın Böylesi (3:04) Bin Arabama — Erci-E - Bin Arabama — Erci-E (4:01) Binnaz — Ciguli - Binnaz — Ciguli (4:34) Bir Ayrılık Şarkısı — İbrahim Tatlıses - Bir Ayrılık Şarkısı — İbrahim Tatlıses (5:00) Bir Naz Olmaz Ki — Aysun Kocatepe - Bir Naz Olmaz Ki — Aysun Kocatepe (4:19) Bir Nefes — Aslı Hünel - Bir Nefes — Aslı Hünel (2:25) Bir Varmış Bir Yokmuş — Cüneyt Kuzu - Bir Varmış Bir Yokmuş — Cüneyt Kuzu (3:04) Biz İstanbulla Anlaşırız & Sen Affetsen Ben Affetmem — Çakır & Bergen - Biz İstanbulla Anlaşırız & Sen Affetsen Ben Affetmem — Çakır & Bergen (3:36) Katmer Katmer & BAYBAY — Blok3 & Lara - Katmer Katmer & BAYBAY — Blok3 & Lara (3:45) Bora Duran — Gül Senin Tenin - Bora Duran — Gül Senin Tenin (4:47) Bu Gece — Gülşen - Bu Gece — Gülşen (3:44) Bu Kaçıncı Vedan — Ata Alabaş - Bu Kaçıncı Vedan — Ata Alabaş (2:19) Bu Nasıl Sevmek — İbrahim Tatlıses - Bu Nasıl Sevmek — İbrahim Tatlıses (3:03) Bulud Olsam — Günel Zeynalova - Bulud Olsam — Günel Zeynalova (4:05) Buray — Deli Kız - Buray — Deli Kız (3:15) Burcu Güneş & Yalçın Aşan — Gidiyorum - Burcu Güneş & Yalçın Aşan — Gidiyorum (4:38) Camdan Cama — Hakan Peker - Camdan Cama — Hakan Peker (3:25) Canan — Adam Olaydın - Canan — Adam Olaydın (2:46) Canan Çal — Galiba - Canan Çal — Galiba (2:56) Catwork & Tarkan — Geççek - Catwork & Tarkan — Geççek (3:20) Cem Karaca — Raptiye Rap Rap - Cem Karaca — Raptiye Rap Rap (3:56) Ceren Altun — İki Aşık - Ceren Altun — İki Aşık (3:15) Cevapsız Çınlama — Aleyna Tilki & Emrah Karaduman - Cevapsız Çınlama — Aleyna Tilki & Emrah Karaduman (3:33) Ceza & Sagopa Kajmer — Neyim Var Ki - Ceza & Sagopa Kajmer — Neyim Var Ki (2:50) Ciğerim Yanıyor — Nesrin Kopuz - Ciğerim Yanıyor — Nesrin Kopuz (3:53) Clup & Bir Daha Yak — Sura İskəndərli - Clup & Bir Daha Yak — Sura İskəndərli (3:48) Çağla — Saz mı Caz mı - Çağla — Saz mı Caz mı (3:27) Çalgı Çengi — Elvan Dalton - Çalgı Çengi — Elvan Dalton (3:46) Çalkala — Demet Akalın - Çalkala — Demet Akalın.mp3 (3:15) Çare Gelmez — İbrahim Erkal - Çare Gelmez — İbrahim Erkal (3:36) Çingenem — Ebru Gündeş - Çingenem — Ebru Gündeş (2:49) Çok Tatlısın — Serap Sapaz - Çok Tatlısın — Serap Sapaz (3:47) Çokta Deli Oynuyon — Ankaralı Yasemin - Çokta Deli Oynuyon — Ankaralı Yasemin (3:42) Çöpcüler — Erkin Koray - Çöpcüler — Erkin Koray.mp3 (5:37) Daha İyi — Hande Ünsal - Daha İyi — Hande Ünsal (3:00) Darıldım Darıldım Ben Sana Canım — Akbaba İkilisi - Darıldım Darıldım Ben Sana Canım — Akbaba İkilisi (2:59) Dayan Dedin Bu Da Geçer Dedin — Kerim Araz & Sevgim Yılmaz - Dayan Dedin Bu Da Geçer Dedin — Kerim Araz & Sevgim Yılmaz (2:37) Dayanamam Ben Bu Son Gidişine — Sibel Bilgiç - Dayanamam Ben Bu Son Gidişine — Sibel Bilgiç (2:58) Deli Miyim Ben — Âşık Mahzuni Şerif - Deli Miyim Ben — Âşık Mahzuni Şerif (2:30) Demet Aktaş — Sarıl Bana - Demet Aktaş — Sarıl Bana (3:03) Deniz Toprak — Diz Dize - Deniz Toprak — Diz Dize (2:45) Depresif Pollyanna — Alex - Depresif Pollyanna — Alex (3:58) Derdin Derdin — Birsen Boyraz - Derdin Derdin — Birsen Boyraz (3:32) İbrahim Tatlıses — Dertler Derya Olmuş - İbrahim Tatlıses — Dertler Derya Olmuş (3:15) Dertli Dertli — Kanun Yıldırım & Ömer Topçu - Dertli Dertli — Kanun Yıldırım & Ömer Topçu (3:55) Derya Bedavacı & Bilal Sonses — Sende Kaldı Yüreğim - Derya Bedavacı & Bilal Sonses — Sende Kaldı Yüreğim (3:53) Derya Yıldırım ➖ Öyle Bir Yerdeyim Ki - Derya Yıldırım ➖ Öyle Bir Yerdeyim Ki (3:39) Destur — Serhat Biricik - Destur — Serhat Biricik (2:50) Dilan Çıtak — Dom Dom Kurşunu - Dilan Çıtak — Dom Dom Kurşunu (2:46) DJ Orcun & Salih Duman & Zerrin — İki Keklik - DJ Orcun & Salih Duman & Zerrin — İki Keklik (3:42) Dom Dom Kurşunu — İbrahim Tatlıses & Dua Lipa - Dom Dom Kurşunu — İbrahim Tatlıses & Dua Lipa (2:15) Dön Diyemem — Özge Biroğlu - Dön Diyemem — Özge Biroğlu (3:08) Dur Ya Da Koş Bana — Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana — Taylan Kaya (3:55) Düm Tek Tek — Hadise - Düm Tek Tek — Hadise (4:03) Düşmez Kalkmaz — Canbay & Wolker - Düşmez Kalkmaz — Canbay & Wolker (2:35) Ebru Gündeş — Cennet - Ebru Gündeş — Cennet (3:09) Ben Bilmem — Ebru Yaşar - Ben Bilmem — Ebru Yaşar (3:00) Ecemce — Şaşkın - Ecemce — Şaşkın (3:39) Edalıda Modalı Yar — Mustafa Taş - Edalıda Modalı Yar — Mustafa Taş (3:23) Eksik — Mustafa Ceceli & Elvan Günaydin - Eksik — Mustafa Ceceli & Elvan Günaydin (5:58) Elinden Geleni Ardına Koyma — Ebru Yaşar - Elinden Geleni Ardına Koyma — Ebru Yaşar (2:35) Ellerim Yakanda — Sıla Şahin - Ellerim Yakanda — Sıla Şahin (2:41) Enisa & İbrahim Tatlıses — Mavişim & Count My Blessings - Enisa & İbrahim Tatlıses — Mavişim & Count My Blessings (2:40) Era7capone & Batuflex & Narco — Cıstak - Era7capone & Batuflex & Narco — Cıstak (2:16) Esmer Bir Akşam Vakti — Eylem Aktaş - Esmer Bir Akşam Vakti — Eylem Aktaş (2:48) Evelallah — Barış Manço - Evelallah — Barış Manço (4:56) Farfara & Kesik Cayir — Dj Efsane - Farfara & Kesik Cayir — Dj Efsane (5:41) Faydası Yok — Nahide Babashli - Faydası Yok — Nahide Babashli (2:28) Ferdi Tayfur — Bende Özledim - Ferdi Tayfur — Bende Özledim (3:02) Fırtına — Yeni Türkü - Fırtına — Yeni Türkü (3:26) Fundyy — Koyu Kahverengi - Fundyy — Koyu Kahverengi (2:39) Galiba — Nigar Muharrem - Galiba — Nigar Muharrem (4:20) Gamze Ökten — Gecenin Üçünde - Gamze Ökten — Gecenin Üçünde (3:07) Gece Gibi Gönlün — Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün — Irmak Arıcı (3:16) Geççek ── Tarkan - Geççek ── Tarkan (3:14) Gelesin Var — Giz - Gelesin Var — Giz (2:57) Gesi Bağları — Ayça Bingöl - Gesi Bağları — Ayça Bingöl (3:03) Gidesim Gelmiyor — Reyhan Karaca - Gidesim Gelmiyor — Reyhan Karaca.mp3 (5:18) Gir Kanıma — Harun Kolçak & İrem Derici - Gir Kanıma — Harun Kolçak & İrem Derici (4:00) Git Çatla — Ece Ronay - Git Çatla — Ece Ronay (2:35) Gizli Aşk — Feride Hilal Akın & Hakan Tunçbilek - Gizli Aşk — Feride Hilal Akın & Hakan Tunçbilek (3:46) Gökçe Kırgız — Aşk Çiçeğim - Gökçe Kırgız — Aşk Çiçeğim (5:37) Göksel — Günün Birinde - Göksel — Günün Birinde (2:23) Gönlümün Efendisi — Ebru Gündeş - Gönlümün Efendisi — Ebru Gündeş (3:03) Gülşen — Be Adam - Gülşen — Be Adam (2:50) Günay Aksoy — Heryer Karanlık - Günay Aksoy — Heryer Karanlık (3:35) Güz — Enes İpek & Hala Asfoor - Güz — Enes İpek & Hala Asfoor (3:11) Hacel Obası — Orhan Hakalmaz - Hacel Obası — Orhan Hakalmaz (2:12) Hakan Demirtaş — Sevme - Hakan Demirtaş — Sevme (4:00) Hande Ünsal — Daha İyi - Hande Ünsal — Daha İyi (3:38) Hangimiz Sevmedik — Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik — Müslüm Gürses (4:43) Hani Bekleyecektin — Sevda Özkaran - Hani Bekleyecektin — Sevda Özkaran (5:17) Hani Çağırdığın Kızlar Nerdeler Osman — LVBEL C5 & Sezen Aksu - Hani Çağırdığın Kızlar Nerdeler Osman — LVBEL C5 & Sezen Aksu (3:06) Harika — Ebru Gündeş - Harika — Ebru Gündeş (2:49) Hatıralar — Ferdi Tayfur - Hatıralar — Ferdi Tayfur (3:59) Hayat — Müslüm - Hayat — Müslüm (2:23) Hayatım Kaymış — Melek Mosso - Hayatım Kaymış — Melek Mosso (2:46) Haydi Gel Benimle Ol — Sezen Aksu - Haydi Gel Benimle Ol — Sezen Aksu (3:00) Haydi Söyle — İbrahim Tatlıses - Haydi Söyle — İbrahim Tatlıses (3:23) Hep Yek — Asuman Krause - Hep Yek — Asuman Krause.mp3 (4:17) Her Hücrem Seni Çağırırken — Feride Hilal Akın - Her Hücrem Seni Çağırırken — Feride Hilal Akın (2:21) Herşeyim Oldun — Ersan Er & Çağatay Akman - Herşeyim Oldun — Ersan Er & Çağatay Akman (3:44) Hoşuna Mı Gidiyor — Ece Seçkin & Ozan Dogulu - Hoşuna Mı Gidiyor — Ece Seçkin & Ozan Dogulu (3:46) Hovarda — Ankaralı Namık - Hovarda — Ankaralı Namık (3:07) Hüseyin Kağıt — Kızlar Dura Dura - Hüseyin Kağıt — Kızlar Dura Dura (3:24) İbrahim Tatlıses — Aramam - İbrahim Tatlıses — Aramam (3:17) İçim Yanar — Ferdi Tayfur - İçim Yanar — Ferdi Tayfur (3:07) İki Gözüm — Sezen Aksu - İki Gözüm — Sezen Aksu (3:45) İkiye On Kala — Kafamda Kentsel Dönüşümler - İkiye On Kala — Kafamda Kentsel Dönüşümler (2:37) İlle De Sen — Azer Bülbül - İlle De Sen — Azer Bülbül (4:03) İrem Derici — Kaçın Kurası - İrem Derici — Kaçın Kurası (2:50) İrem Güral — Sarmaşık - İrem Güral — Sarmaşık (3:46) İstisnalar Kaideyi Bozmaz — Sagopa Kajmer - İstisnalar Kaideyi Bozmaz — Sagopa Kajmer (3:12) Mustafa Sandal — İsyankar - Mustafa Sandal — İsyankar (3:17) İşim Olmaz — Tarkan - İşim Olmaz — Tarkan (3:38) Jandarma & Levitating — Mahmut Tuncer & Dua Lipa & DaBaby & E.Karaman - Jandarma & Levitating — Mahmut Tuncer & Dua Lipa & DaBaby & E.Karaman (4:14) Kahraman Deniz — Uzak Gelecek - Kahraman Deniz — Uzak Gelecek (3:15) İbrahim Tatlıses — Kal Benim İçin - İbrahim Tatlıses — Kal Benim İçin (3:59) Kalmam — Ebru Yaşar - Kalmam — Ebru Yaşar (4:42) Kamuran Akkor — Ateşe Attın Beni - Kamuran Akkor — Ateşe Attın Beni (4:48) Kanunlar Gibi — Derya Uluğ - Kanunlar Gibi — Derya Uluğ (3:30) Karanlıkta — Ahmet Kaya - Karanlıkta — Ahmet Kaya (3:57) Kâzım Koyuncu — İşte Gidiyorum - Kâzım Koyuncu — İşte Gidiyorum (3:03) Kenan Doğulu — Çakkıdı - Kenan Doğulu — Çakkıdı (2:40) Kiraz Dalı — Efe Güngör - Kiraz Dalı — Efe Güngör (4:05) Kolpa — Beni Aşka İnandır - Kolpa — Beni Aşka İnandır (4:24) Kördüğüm — Tuğçe Kandemir - Kördüğüm — Tuğçe Kandemir (2:38) Kulüp — Ozan Doğulu & Demet Akalın - Kulüp — Ozan Doğulu & Demet Akalın (3:47) La Tes'alni|Enişte — Myriam Fares & Bendeniz - La Tes'alni|Enişte — Myriam Fares & Bendeniz (3:48) Lanto — Ağladıkça - Lanto — Ağladıkça (2:12) Leila — Reynmen - Leila — Reynmen (2:54) Leman Aliyeva — Nine Yarim Nine - Leman Aliyeva — Nine Yarim Nine (3:56) Leyla & Mecnun — Cem Belevi - Leyla & Mecnun — Cem Belevi (2:57) Liman — Ayşegül Coşkun - Liman — Ayşegül Coşkun (3:08) Tuğçe Kandemir — Mağusa Limanı - Tuğçe Kandemir — Mağusa Limanı (3:18) Mahsun Kırmızıgül — Belalım - Mahsun Kırmızıgül — Belalım (3:02) Mavişim — İbrahim Tatlıses - Mavişim — İbrahim Tatlıses (3:36) Mevzum Derin — Irmak Arıcı - Mevzum Derin — Irmak Arıcı (2:20) Meyhaneci — Ebru gündeş - Meyhaneci — Ebru gündeş (3:09) Mezarlık — Demet Elloo - Mezarlık — Demet Elloo (2:48) Misafir — Simge - Misafir — Simge (4:50) Muazzez Ersoy — Kırılsın Ellerim - Muazzez Ersoy — Kırılsın Ellerim (3:08) Murat Boz — Kalamam Arkadaş - Murat Boz — Kalamam Arkadaş (3:55) Murat Yaprak & Sevda Özkaran — Haram Geceler - Murat Yaprak & Sevda Özkaran — Haram Geceler (3:15) Musa & Gülşah — Çek Git Bebeğim - Musa & Gülşah — Çek Git Bebeğim (3:22) Musa Eroğlu — Mihriban - Musa Eroğlu — Mihriban (3:41) Mustafa Sandal — Gidenlerden - Mustafa Sandal — Gidenlerden (4:33) Mutlu Ol Yeter — İbrahim Tatlıses - Mutlu Ol Yeter — İbrahim Tatlıses (3:00) Müsadenle — Zehra - Müsadenle — Zehra (2:46) İbrahim Tatlıses — Nankör Kedi - İbrahim Tatlıses — Nankör Kedi (3:19) Nar Danesi — Tuğçe Kandemir & Bilal Sonses - Nar Danesi — Tuğçe Kandemir & Bilal Sonses (2:31) Nasır — Melike Şahin - Nasır — Melike Şahin (4:02) Ne & Dum Tek Tek — LvbelC5 & Hadise - Ne & Dum Tek Tek — LvbelC5 & Hadise (2:19) Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam — Sezen Aksu & Tupac Shakur - Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam — Sezen Aksu & Tupac Shakur (5:01) Nebi Demir & Murat Boz — Kalamam Arkadaş Git - Nebi Demir & Murat Boz — Kalamam Arkadaş Git (3:04) Neden Dönmesin — Bergen - Neden Dönmesin — Bergen (3:35) Neden Yoksun Yanımda — Dilan Ergün - Neden Yoksun Yanımda — Dilan Ergün (2:50) Nerdeler Osman — LvbelC5 - Nerdeler Osman — LvbelC5 (2:28) Nerdesin — Hande Ünsal - Nerdesin — Hande Ünsal (2:39) Dertler Derya Olmuş — Nesrin Kopuz - Dertler Derya Olmuş — Nesrin Kopuz (3:37) Neşet Ertaş & Yasin Keleş — Gönül Dağı - Neşet Ertaş & Yasin Keleş — Gönül Dağı (4:05) Neyim Olacaktın — Bilal Sonses - Neyim Olacaktın — Bilal Sonses (3:17) Neyse — Sagopa Kajmer - Neyse — Sagopa Kajmer (4:47) Ninne Yarim (Evlerinin Önü Yonca) — Zamiq Memmedov - Ninne Yarim (Evlerinin Önü Yonca) — Zamiq Memmedov (3:55) Niran Ünsal — Haktan - Niran Ünsal — Haktan (4:55) Nur Cennet — Yıkılsın Dünya - Nur Cennet — Yıkılsın Dünya (3:30) Oh Oh — Tuğba Yurt - Oh Oh — Tuğba Yurt (3:25) Olacak Olacak — Maral Ibragimova - Olacak Olacak — Maral Ibragimova (3:37) Olanlar Oldu — Bana Ajda Pekkan - Olanlar Oldu — Bana Ajda Pekkan (3:13) Olmaz Dostum — Seden Gürel & Afe Project - Olmaz Dostum — Seden Gürel & Afe Project (3:14) Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz — Irmak Arıcı - Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz — Irmak Arıcı (3:25) Olsun Olsun — Şöhret Memmedov - Olsun Olsun — Şöhret Memmedov (3:20) On Numara — Aysu Baceoğlu - On Numara — Aysu Baceoğlu (3:26) Ona Göre — Nigar Muharrem - Ona Göre — Nigar Muharrem (2:59) Ona Söyle — Dilanur Şentürk - Ona Söyle — Dilanur Şentürk (3:13) Operasyon Müziği — Kurtlar Vadisi Pusu - Operasyon Müziği — Kurtlar Vadisi Pusu (3:33) Oy Atlıya Atlıya — Züleyha - Oy Atlıya Atlıya — Züleyha (2:56) Oyna Oyna — Hande Ünsal - Oyna Oyna — Hande Ünsal (2:50) Ozan Doğulu & Sezen Aksu — Gidiyorum - Ozan Doğulu & Sezen Aksu — Gidiyorum (5:43) Ömrümün Geri Kalanı — Berkay - Ömrümün Geri Kalanı — Berkay (4:00) Öpücem — Simge - Öpücem — Simge (4:30) Öykü Gürman & Berk — Evlerinin Önü Boyalı Direk - Öykü Gürman & Berk — Evlerinin Önü Boyalı Direk (3:08) Pınar Süer — Sana Bir Şey Olmasın - Pınar Süer — Sana Bir Şey Olmasın (3:23) Pusu — Gökhan Kırdar & Kejoo Beats - Pusu — Gökhan Kırdar & Kejoo Beats (2:40) Rafet El Roman & Derya ── Unuturum Elbet - Rafet El Roman & Derya ── Unuturum Elbet (4:12) Reynmen ── Derdim Olsun - Reynmen ── Derdim Olsun (3:12) Sabahcı Kahvesi — Ferdi Tayfur - Sabahcı Kahvesi — Ferdi Tayfur.mp3 (4:00) Sagopa Kajmer & İbrahim Tatlıses — Yalan - Sagopa Kajmer & İbrahim Tatlıses — Yalan (2:46) Salla — Canbay & Wolker & Blok3 & Ati242 & ElMusto - Salla — Canbay & Wolker & Blok3 & Ati242 & ElMusto (2:30) Samsak Döveci — Elif Buse Doğan - Samsak Döveci — Elif Buse Doğan (2:50) Sana Birşey Olmasın — Dilruba Yıldırım - Sana Birşey Olmasın — Dilruba Yıldırım (4:02) Sanane Be — Ziynet Sali - Sanane Be — Ziynet Sali (3:10) Sancak — Korkma Söyle - Sancak — Korkma Söyle (2:40) Sanma Geri Dönerim — Gökçe Kırgız - Sanma Geri Dönerim — Gökçe Kırgız (4:09) Sarhoş — İbrahim Tatlıses - Sarhoş — İbrahim Tatlıses (2:50) Sarvar Pro & Aysel Yakupoğlu — Leyla Mecnun Aşk Görsün - Sarvar Pro & Aysel Yakupoğlu — Leyla Mecnun Aşk Görsün (2:59) Satmışım|Ya Alem Bel Hal — Myriam Fares & Bendeniz - Satmışım|Ya Alem Bel Hal — Myriam Fares & Bendeniz (3:33) Seda Bakan — Aşkın Kanunu - Seda Bakan — Aşkın Kanunu (2:43) Seda Tripkolic — Ne Olur Gitme - Seda Tripkolic — Ne Olur Gitme (3:08) Sefa Topsakal — Gün Gelir - Sefa Topsakal — Gün Gelir (2:48) Selim Gülgören — Cennet - Selim Gülgören — Cennet (4:13) Semicenk — Unutmak Öyle Kolay Mı Sandın - Semicenk — Unutmak Öyle Kolay Mı Sandın (2:14) Sen Başkasın — Tarkan - Sen Başkasın — Tarkan (3:45) Sen De Biliyorsun — Gamze Ökten - Sen De Biliyorsun — Gamze Ökten (5:26) Sen Mutlu Ol — Ziynet Sali - Sen Mutlu Ol — Ziynet Sali (4:50) Sen Oyna Dilber — Ceza - Sen Oyna Dilber — Ceza (2:53) Sende Sev — Müjde - Sende Sev — Müjde (3:12) Senden Hatıra — Kerim Araz & Sevgim Yılmaz - Senden Hatıra — Kerim Araz & Sevgim Yılmaz (2:41) Seni Rüyamda Görsem O Gün Mutlu Kalkarım — Güllü - Seni Rüyamda Görsem O Gün Mutlu Kalkarım — Güllü (3:36) Seni Sever Miydim — Hande Ünsal - Seni Sever Miydim — Hande Ünsal (3:29) Seni Yazdım — Müslüm Gürses - Seni Yazdım — Müslüm Gürses (2:26) Sənin Üçün — Nadir Qafarzade & Ayan Babakishiyeva - Sənin Üçün — Nadir Qafarzade & Ayan Babakishiyeva (3:29) Seninle Son Defa — Zehra - Seninle Son Defa — Zehra (2:53) Severek Öleceğim — Ebru Gündeş - Severek Öleceğim — Ebru Gündeş (3:04) Sevgim Yılmaz — Bile Bile Yandı Yüreğim - Sevgim Yılmaz — Bile Bile Yandı Yüreğim (3:52) Sevil Helvin — Dj Tayfun - Sevil Helvin — Dj Tayfun (5:21) Sıla & Muti — Sevişmeden Uyumayalım - Sıla & Muti — Sevişmeden Uyumayalım (2:25) Sıla Şahin — Sevdan İle - Sıla Şahin — Sevdan İle (3:25) Sıla Şahin & Tuğçe Kandemir — Kahverengi Gözlerin - Sıla Şahin & Tuğçe Kandemir — Kahverengi Gözlerin (3:21) Simge Akdamar — Kış Masalı - Simge Akdamar — Kış Masalı (4:25) Siyam & Ebru Yaşar — Yoksun - Siyam & Ebru Yaşar — Yoksun (3:18) Submarine — Lvbel C5 - Submarine — Lvbel C5 (1:43) Sümer Ezgü — İlvanlım - Sümer Ezgü — İlvanlım (3:30) Şarttır — Sinan Akçıl & Ferah Zeydan - Şarttır — Sinan Akçıl & Ferah Zeydan.mp3 (3:00) Şımarık — Tarkan - Şımarık — Tarkan (2:29) Tabi Güzelim (Türkish vs.Greece).mp3 - Tabi Güzelim (Türkish vs.Greece).mp3 (4:08) Taha Kaya & Kâmuran Akkor — Bir Ateşe Attın Beni - Taha Kaya & Kâmuran Akkor — Bir Ateşe Attın Beni (3:09) Tanımazsan Tanıma — Hüseyin Kağıt - Tanımazsan Tanıma — Hüseyin Kağıt (2:24) Tanrım — Ersan Er - Tanrım — Ersan Er (4:04) Tarık İster & Elif Buse Doğan — Telli Turnam - Tarık İster & Elif Buse Doğan — Telli Turnam (4:29) Tarkan — Dudu - Tarkan — Dudu (3:08) Tribin Olurum — Demet Telli & Gökhan Küpeli - Tribin Olurum — Demet Telli & Gökhan Küpeli (3:32) Tuğçe Kandemir — İğdeli Yar - Tuğçe Kandemir — İğdeli Yar (3:36) Uğur Yılmaz & Ferdi Tayfur — Bana Sor - Uğur Yılmaz & Ferdi Tayfur — Bana Sor (2:58) Unutamadım Adıni — Anıl Durmuş - Unutamadım Adıni — Anıl Durmuş (4:50) Unutmadım Yine Büyüklük Bende Kaldı — Merve Özbey - Unutmadım Yine Büyüklük Bende Kaldı — Merve Özbey (3:28) Unutuverdim — İpek Demir - Unutuverdim — İpek Demir (3:35) Uşaklı Barişcan — Vur Oynasın Tellere - Uşaklı Barişcan — Vur Oynasın Tellere (3:06) Uzi & Deniz Toprak — Hazan Nedir - Uzi & Deniz Toprak — Hazan Nedir (2:29) Vallahi Yalan — Sibel Can - Vallahi Yalan — Sibel Can (2:28) Vay Nene — Deniz Toprak - Vay Nene — Deniz Toprak (3:24) Vazgeçtim — Sezen Aksu - Vazgeçtim — Sezen Aksu (4:11) Vur Oynasin — Ankaralı Yasemin - Vur Oynasin — Ankaralı Yasemin (2:55) Ya Sen Ya Hiç — Bendeniz - Ya Sen Ya Hiç — Bendeniz (3:46) Yağmur Yağar İnceden — Ebrulimuharrem - Yağmur Yağar İnceden — Ebrulimuharrem (2:54) Yak Yak — Aleyna Dalveren - Yak Yak — Aleyna Dalveren (2:50) Yakamoz — Nazlıcan Kübra - Yakamoz — Nazlıcan Kübra (3:18) Yakışıklı — Ebru Gündeş - Yakışıklı — Ebru Gündeş (2:55) Yaktım Gemileri — Cevher & Doğu - Yaktım Gemileri — Cevher & Doğu (3:49) Yalan — İbrahim Tatlıses - Yalan — İbrahim Tatlıses (3:02) Yalanmış — Nur Cennet - Yalanmış — Nur Cennet (3:14) Yallah Şöför — İbrahim Tatlıses - Yallah Şöför — İbrahim Tatlıses (3:04) İNDİRME LİNKİ : MEDİAFİRE https://www.mediafire.com/file/kflp6sxx29557hi/ARABADA+DİNLENECEK+MÜZİKLER.rar/file İNDİRME LİNKİ : ONE DRİVE https://1drv.ms/u/s!AsOfL1A_Yx0lgklo52zXTnDvsnlA?e=763Gbi VİRÜS TOTAL: https://www.virustotal.com/gui/url/cf09211c8c085a25da6b48a44a81b661197212843c0988fc7977a82bc9842830 Müzikler Remix Versiyon Olduğu İçin Telif Hakkı Söz Konusu Değildir Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts