YUNA YAGI (atelier now/here)
©2022 CIRPAS
モダンでクリーンなカウンター。モノトーンでまとめたシンプルな空間。唯一の華やぎが、次々と皿の上に表現される料理です。星付きレストランのシェフ経験と料理動画のYouTuberという2つの顔を持つ異色のシェフ、吉田能。レストランならではの艶やかさにどこか居心地のいいインテリアを思わせる、そんな料理が信条です。
お料理:おまかせコース ¥19,800~(税込)/人
※別途サービス料10%を頂戴いたします。
※その時々の季節の食材によってお値段が変わります。
Dishes of the course brighten themselves in this modern and simply stylish space. Takashi Yoshida- a chef experienced at Michelin-starred restaurants and also a popular YouTuber- believes his cuisines are like cozy and relaxing interiors in a glamorous restaurant.
Chef’s Choice Course: JPY 19,800~/per person (tax in)
· Service fee will be charged additionally 10%.
· Course price changes depending on used ingredients.
YUNA YAGI (atelier now/here)
©2022 CIRPAS
Google MAP
Regular closed days: Sunday・Monday
Business days and Hours: Tuesday - Friday 18:30~ Saturday 12:00~ / 18:30~
YUNA YAGI (atelier now/here)
©2022 CIRPAS
EXECUTIVE CHEF
TAKASHI YOSHIDA
埼玉県出身。東京都内のホテルレストランでキャリアをスタートした後、渡仏。パリ「ドミニク・ブシェ」で修業し、帰国後は「ピエール・ガニェール」に勤務。以降「ドミニク・ブシェ トーキョー」に入り、グループのエグゼクティブシェフとして活躍する。趣味で始めた料理動画YouTubeが話題となり、現在登録者数 約100万人越えに。作る喜びも伝えられる料理人として人気を集める。
Born in Saitama. His career started from a hotel’s restaurant in Tokyo and then moved to Paris to train in “Dominique Bouchet”. After returning to Japan, he joined “Pierre Gagnaire” and then became an executive chef of “Dominique Bouchet Tokyo”. He started uploading cooking videos on Youtube and became a very popular Youtuber with the amount of followers reaching over one million people.
CHEF
YOSHIAKI ITOGAWA
熊本県出身。熊本市内のホテルでキャリアをスタート。福岡の「ジョルジュマルソー」でフランス料理に魅せられ、渡仏を決意。パリの「イストワール」、「エクサゴヌ」で経験を積み、帰国後ドミニク・ブシェ トーキョーで吉田と出会う。CIRPASの立ち上げに参画し、2024年6月にCIRPASのシェフに就任。フランス料理を通して日本の食材の魅力を伝える。
Born in Kumamoto. His career started from a hotel's restaurant in Kumamoto and then went to France as attracted by French cuisines when working at "Georges Marceau" in Fukuoka. After experiencing "Histoires" and "Hexagone" in Paris, he returned to Japan and met Chef Yoshida at “Dominique Bouchet Tokyo”. He participated in opening of CIRPAS and became CIRPAS's chef from June, 2024. He is eager to share attractions of Japanese ingredients through French cuisines with more people.
YUNA YAGI (atelier now/here)
©2022 CIRPAS