Uz vaš pristanak, mi i naš 161 partneri koristimo kolačiće ili slične tehnologije za pohranu, pristup i obradu osobnih podataka kao što su Vaša posjeta ovoj web stranici, IP adrese i identifikatori kolačića. Neki partneri ne traže Vaš pristanak za obradu Vaših podataka i oslanjaju se na svoj legitimni poslovni interes. Možete povući svoj pristanak ili se usprotiviti obradi podataka na temelju legitimnog interesa u bilo kojem trenutku klikom na "Saznajte više" ili u našoj Pravilima o privatnosti na ovoj web stranici.
Mi i naši partneri obrađujemo podatke kako slijedi:Aktivno skeniranje karakteristika uređaja za identifikaciju, Korištenje ograničenih podataka za odabir oglašavanja, Korištenje ograničenih podataka za odabir sadržaja, Korištenje preciznih geolokacijskih podataka, Korištenje profila za odabir personaliziranog oglašavanja, Korištenje profila za odabir personaliziranog sadržaja, Kreiranje profila za personaliziranje sadržaja, Kreiranje profila za personalizirano oglašavanje, Mjerenje performansi oglašavanja, Mjerenje performansi sadržaja, Pohrana i/ili pristup podacima na uređaju, Razumijevanje publike kroz statistiku ili kombinacije podataka iz različitih izvora, Razvoj i poboljšanje usluga
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U toku agresije--u opkoljenom Sarajevu-prekršajno sam kažnjen zbog vožnje BICIKLA u pogrešnom smjeru--kreno na "Pivaru" po vodu i usput da nanu obiđem koja je /rahmet joj / živjela preko puta Viječnice-zapisao me policajac a sudija "odrezo"
Pričam raji i pišem im--ne vjeruju. Čuvam ovaj dokument da unucima pokažem.
EVO NA UVID:
Stari moj---snajper DERE s Vidikovca---obalom se ne može--kud već s čaršije prema Viječnici---mislio sam da je BATKO naštimo skrivenu kameru ne prođe mjesec a KUFERTA dođe
vidjel moj DONY ?--rekoh ti ja da ću ti pokazat.
Biciklo puno karnistera--ja ko krepaština ispijena iz dežure--žena me po vodu poslala a drot-STOP---kuš VAAMOOO
muha_sa wrote:vidjel moj DONY ?--rekoh ti ja da ću ti pokazat.
Biciklo puno karnistera--ja ko krepaština ispijena iz dežure--žena me po vodu poslala a drot-STOP---kuš VAAMOOO
kud snajperista nespuca drota u olovku...
lopina se sakrio iza Viječnice snajper dero drito na kapiju bivše mi avlije---fini naki četnici--ne upucaše mi nanu a i ja preživjeh
kud snajperista nespuca drota u olovku...
lopina se sakrio iza Viječnice snajper dero drito na kapiju bivše mi avlije---fini naki četnici--ne upucaše mi nanu a i ja preživjeh
ma ja ,ima i finih "sumnjaka"....ali daleko im kuca...
U onaj vakat ti neki kreten od usta otkid'o radi voznje bicikla u suprotnom smjeru Za lijeka mu zatrebalo
Pa ovo ne zna covjek bil' se smij'o al' plak'o
P.S. Potrazi li ikad tog drota i tog sudiju, da ih upitas za zdravlje?
drota nisam al sam sudiju posjetio--kad sam ovo Rješenje dobio--
Pokucam mu na vrata a on digo none na sto--briga ga što sam ja nočna bio---upitam ga jel on ovo presudio---čista obraza mi potvrdi---naružio sam ga malkice--čisto da se istresem a i reko sam mu da će mu se moji unuci smijat.