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​東京を拠点に姫路にノンアル製造所をつくりました

「食事に合う味わい」「低アルコール」「香り」を追求します。

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#1 発見

糖分を控えて作られた梅シロップと日本酒の融合の美味しさを発見してしまいました。こんなに美味しいもの、広めなくちゃ。それが日本酒リキュールの始まりです。

A sake liqueur made by adding high-quality Japanese fruits to a sake base. Surprised by the compatibility with Japanese food, We decided to develop a sake liqueur.

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#2 姫路研究所

東京を拠点に置きながら、味わいを追求する環境を整える必要があると判断し、姫路にノンアルコール用の製造所を作りました。(保健所申請済み)
美味しい果物と日本酒が手に入りやすい姫路が新たな美味しさを与えてくれます。

Based in Tokyo, we built a factory for non-alcoholic sake in Himeji. (Public health center application completed)

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#3 誕生

「食事と合うこと」「優雅な色や香り」を求め味わいを研究開発します。

Based on my knowledge of wine, I will research and develop the taste of "a non-alcoholic sake-based liqueur that goes well with meals" that many people want.

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#4 繋がる広める

酒造さんが造る日本酒ベースのお酒には様々ございますが、その良さは、まだまだ認知されておりません。各酒造様のご紹介を微力ながらさせて頂きたいです。

There are various sake-based liquors, but the goodness of those liquors is still unknown to people. We aim to expand the possibilities of sake to Japan and the world.

日本酒を注ぐ

#5 考える


500ml瓶の日本酒リキュール ・炭酸で割るノンアルシロップ。自分にちょうどいいサイズと量。そして身体によい原材料。自分のこと、地球のことを考えたい。

Sake liqueur in 500ml bottles. Non-alcoholic syrup to be mixed with carbonated water. Just the right size and quantity for you. And ingredients that are good for you. We want to think about myself and the earth.

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#6 世界平和

美味しいは文化だと思う。文化を知れば、深さを知れば、もっともっとお互いを理解できるはず。そうすればきっと戦争は減る。

We want to do activities that connect to the world. We believe that learning about each other's culture and differences through delicious food will surely lead to a decrease in wars.

山のあるシルエット