東京を拠点に姫路にノンアル製造所をつくりました
「食事に合う味わい」「低アルコール」「香り」を追求します。
News
ONLINE SHOP
#1 発見
糖分を控えて作られた梅シロップと日本酒の融合の美味しさを発見してしまいました。こんなに美味しいもの、広めなくちゃ。それが日本酒リキュールの始まりです。
A sake liqueur made by adding high-quality Japanese fruits to a sake base. Surprised by the compatibility with Japanese food, We decided to develop a sake liqueur.
#2 姫路研究所
東京を拠点に置きながら、味わいを追求する環境を整える必要があると判断し、姫路にノンアルコール用の製造所を作りました。(保健所申請済み)
美味しい果物と日本酒が手に入りやすい姫路が新たな美味しさを与えてくれます。
Based in Tokyo, we built a factory for non-alcoholic sake in Himeji. (Public health center application completed)
#3 誕生
「食事と合うこと」「優雅な色や香り」を求め味わいを研究開発します。
Based on my knowledge of wine, I will research and develop the taste of "a non-alcoholic sake-based liqueur that goes well with meals" that many people want.