| 1 | 日本酒について/日本酒の製造工程 | 
|---|---|
| 2 | 日本酒の区分と分類 | 
| 3 | 日本酒の風味に影響を与える要素 | 
| 4 | 日本酒の管理とサービス方法 | 
| 5 | 日本酒と料理の組合せ/国際標準の日本酒テイスティング | 
| 6 | 認定試験 | 
| 1 | Course Introduction and Review of Sake Brewing An Introduction to Tasting | 
|---|---|
| 2 | Fundamental Concepts/Kanji/Rice Growing | 
| 3 | Making Steamed White Rice/Making Kōji | 
| 4 | Water and Yeast | 
| 5 | Fermentation Starter/Main Fermentation Regionality and Styles of Sake | 
| 6 | Jōzō alcohol & filtration/Finishing | 
| 7 | Speciality Styles of Sake | 
| 8 | Sake Trade Organisations, Sales and Exports Storage and Service of Sake | 
| 9 | Examination | 
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