詳しい作り方はこちらの動画でも!!https://twitter.com/sapporo1ban_jp/status/1186982198978596864?s=19 …
-
- 4:48Show this threadThanks. Twitter will use this to make your timeline better. UndoUndo
-
-
-
実はこれ、塩でもめちゃ旨いんですがみそ派として参戦してるので皆さん是非最初はみそで作ってください…!!
#アイラブどっちもShow this threadThanks. Twitter will use this to make your timeline better. UndoUndo
-
-
-
塩小1/8ってひと摘みぐらいでいいですか?
- 1 more reply
New conversation -
-
-
しお派の私がこそ泥みたいなことして申し訳ないんですが、しおに乗っけでもって旨かったです。 ポッカレモンで味変して2度旨かったです。pic.twitter.com/0I6G4mp2hQ
Thanks. Twitter will use this to make your timeline better. UndoUndo
-
-
- Thanks. Twitter will use this to make your timeline better. UndoUndo
-
-
-
味噌がなかったので塩で作ってみました。辛いのが好きなのでラー油はどんぶり2周。ヤバい、ウマっ!!
もうこれは鉄板メニュー。次は味噌でやってみます
pic.twitter.com/8oHwvePyDy
Thanks. Twitter will use this to make your timeline better. UndoUndo
-
-
-
めちゃくちゃうまかったです
妻がガツガツ食べてましたw
Thanks. Twitter will use this to make your timeline better. UndoUndo
-
-
-
〆にご飯めちゃくちゃうまそう
Thanks. Twitter will use this to make your timeline better. UndoUndo
-
-
-
ねぎ好きの息子に作ってあげようと思います
Thanks. Twitter will use this to make your timeline better. UndoUndo
-
Loading seems to be taking a while.
Twitter may be over capacity or experiencing a momentary hiccup. Try again or visit Twitter Status for more information.