Predict the final score after 90 mins of Saturdays Champions League Final clash between Liverpool and Real Madrid and win free Pro days.
Post your predicted score at the end of the 90 mins here in this thread to participate.
Up to 5 winners with the correct prediction will win 3 months Pro each. If more than 5 predict the correct score we will pick 5 winners from those who made a correct prediction.
ごめんなぜかアクセス出来る様になってた それよかPCリカバリーしてユーザースクリプト(ツール)が全部消えてたから色々入れ直したんだが 「Add routine to transfer list - TM」(移籍画面に経験値表示)だけがなぜか機能しない 困った あとRatingR5が無くなってる… orz
Here you can see what % of a weeks training went into which peak. You will be able to spot declining training in certain areas, which can be used to alter player training to control his development.
前にもそんな話題あったような気がするけどAdd routine to transfer listって移籍画面の所に経験が表示されるツールだよね? ちょっと試してみたけどうちのところも経験の所だけ表示されてないね 他にも同じ症状いるところ見ると細かい原因はわからないけどツール側の問題じゃない? こっちとしてはあんまり使わないから使えなくてもそんなに困らないけどね
Q: もし私のクラブのアカウントが停止 ban された場合はどうなりますか? A: もしもあなたのクラブが追放処分を受けてしまった場合、まだ残っている TM PRO を新しく始めるクラブに移すことが可能です。 pro@trophymanager.com に、古いクラブ名とTM PRO を移したいクラブ名のことを書いて、連絡ください。
Q: もし私のクラブのアカウントが停止 ban された場合はどうなりますか? A: もしもあなたのクラブが追放処分を受けてしまった場合、まだ残っている TM PRO を新しく始めるクラブに移すことが可能です。 pro@trophymanager.com に、古いクラブ名とTM PRO を移したいクラブ名のことを書いて、連絡ください。
フォーラム見たけど運営の偉い人?かよくわからないけど fc sagamiに連絡してサポートにメールしてみたいなコメントされてたけどやっぱりGTがいないと難しいっぽいね てかproの復旧自体は期待してなかったから別にいいんだけど今回の件は別にして何かあった時GTいないといろいろ不都合出るから早急にGTは決めておいた方がいいような?