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500枚!!緊急!!英訳お願いします!!

k_soromon1224さん

500枚!!緊急!!英訳お願いします!!

青カビタイプ

別名をブルーチーズと言い、白カビタイプと同様、ミルクに青カビを混ぜたりするものと型にチーズを詰めるときに青カビを植え付けて熟成させるものがあります。
優しい味、ピリッとした味など幅広い種類のものがありますが、塩味が他のチーズに比べて多く、独特な風味があります。

代表的なチーズ
ブルー、ゴルゴンゾーラ、スティルトン、ロックフォールなど


ウォッシュタイプ

チーズを熟成させるとき、チーズの表面に塩水を吹き付けたり、土地によってはワインやブランデーなど色々なものを吹き付けたりして作られるチーズです。チーズの中ではやわらかめで、クリーミーで濃厚なチーズです。熟成するにつれて茶褐色になります。

代表的なチーズ:エポワス、モンドール、マンステールなど


シェーブルタイプ

山羊の乳から出来ているチーズの事をまとめてシェーブルチーズと呼びます。熟成があまり進んでいない物は酸味が多く、熟成するにつれてコクが多く、濃厚な味になります。チーズの中では乾燥したチーズです。

代表するチーズ:サントモール、ヴァランセなど


セミハードタイプ

もっともチーズらしいチーズです。ミルクを固めたカードを細かく切った後に水分を切るために型に入れ、圧力をかけます。そして熟成させてつくられます。

代表するチーズ:ゴーダ、ミモレット、ラクレットなど


ハードタイプ

名前の通り硬いタイプのチーズです。水分が少ないので長い間保存がききます。
セミハードチーズよりもっと強く圧力をかけて水分をぬきます。熟成期間は長いのでその間に深みのある味わいに変化します。
代表的なチーズ:チェダー、パルミジャーノ・レジャーノ、エダム


エネルギー源のチーズ

チーズの成分はなんでしょう?なんとチーズは20%~30%もタンパク質と脂肪で占められています。
これは原料の乳が凝乳酵素によってタンパク質や脂肪を濃縮してしまうからです。
しかもこのタンパク質と脂肪は発酵によって消化したり吸収したりしやすい形に変えられます。
だからカロリーはもちろんエネルギーなどが沢山つまっているので私達の体のエネルギー源となってくれるのです。


栄養源でもあるチーズ

チーズはエネルギーになるだけではなく、栄養源としても活躍してくれます。
チーズは発酵や熟成をすることによって様々な栄養を含みます。
例えば、乳酸菌の分泌作用でつくられるペプチドと呼ばれるアミノ酸の集合体は血液中のコレステロールを下げてくれます。そし

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satoshi_8844さん

Blue cheese is called an alias, as well as white mold type, which include blue mold when planting the aged cheese stuffing mix or types penicillium and milk.
Gentle taste, there are a wide variety of things such as the tangy taste, compared to many other salty cheese has a distinctive flavor.

A typical cheese
Blue, Gorgonzola, Stilton, and Roquefort


Wash Type

When ripen the cheese, salt water or spray the surface of the cheese, cheese is made by land or by spraying various things such as wine or brandy. Cheese is the first in a soft, creamy, rich cheese. The dark brown as it matured.

A typical cheese: Epowasu, Mondor, and Munster

Chevre Type

Chevre cheese together and called it a cheese made from goat's milk. Things are not progressing much more mature acidity, rich as the more mature, it tastes rich. In dry cheese is cheese.

Representative of cheese: Santo malls and Varanse


Semi-hard type

The best cheese Chizurashii. To cut into the type of water after cemented chopped milk cards, apply pressure. The aging and will be made.

Leading cheese: Gouda, Mimoretto and Raclette


Hard case

As the name of the type of hard cheese. I hear a little water kept longer.
Disconnect the water under pressure stronger than semi-hard cheese. The gestation period varies between them long, so deep flavor.
A typical cheeses: Cheddar, Parmigiano leisure, edam


Cheese of energy sources

Components of the cheese's going on? What cheese is occupied by protein and fat by 20% to 30%.
This is because it would concentrate the protein and fat in raw milk by a milk-clotting enzyme.
Moreover, this protein and fat are absorbed and converted into readable form by fermentation or digestion.
This is why calorie source of energy for us and our bodies and it jammed a lot of energy, of course.


Cheese is also a source of nutrition

Cheese will not only energy, makes it also served as a nutrient source.
Cheese contains a variety of nutrients by the fermentation and aging.
For example, a collection of amino acids called a peptide produced by the action of lactic acid secretion by lowering the cholesterol in the blood makes. Element

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  • 編集日時:2011/12/27 18:23:29
  • 回答日時:2011/12/27 18:22:08

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