ご挨拶 |
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私共大槻食材は、会社沿革にもございます通り、些事な創業でございましたが、各位に導かれ支えられて、一貫して業務用食材を扱って参りました。 半世紀を経た現在では、お客様も、製菓製パン・食品加工業・ホテル・レストランをはじめとする外食産業並びに、学校・企業・病院等の給食産業、その他各国大使館・領事館等多面的に構成されて参りました。 又、特約メーカー・仕入先様には、開発・開拓に渾身のお力添えを賜り、今日へ導いて頂きました。 この皆様のお励ましがあればこそ、函館店・札幌店と基本機能を備え、大槻食品館(9店舗)として、地域の特色を盛り合わせた、流通の簡便を促進する事が適いました。 ここに、お客様・仕入先様・関係各位に、改めて深甚なる感謝を申し上げます。 この謝恩を心に刻み、順境におごらず、逆境にひるまず、謙虚にまい進して参ります。 尚且つ、弊社の経営理念でございます、 1.正しい商いをする。 2.お客様・仕入先様を大切にする。 3.社員を大切にする。 を真摯に遂行して、食文化と業務用食品流通の担い手として、なお一層の精進を積み重ねて参ります。
代表取締役社長 古 川 裕 志 |
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OHTSUKI FOODS CORPORATION,as stated in the corporate history,started its business in small scale and, thanks to your favor and support, we have been fortunate to stay in dealing with foods for various business uses. After a half century in the food business, our multifarious customer bases has extended to the confectionary industry, the bakery industry, the other food processing industry, the food service industry including restaurants and hotels, the catering industry for schools, companies and hospitals, and also to a number of embassies and consulates. In the course of developing our business, we have been greatly indebted to mighty efforts made by our contract manufacturers and suppliers. With all the supports and encouragement by the customers and suppliers, we have been able to promote a simplified distribution system servicing the pillar shops in Sapporo and Hakodate, together with other nine Ohtsuki Food Pavilions, taking into consideration of the regional characteristics. Here again, we express our sincerest gratitude to the customers, the suppliers and those concerned. Keeping the gratitude in our mind, we try to remain steady in business, being modesty while in prosperity and enduring while in hardship. The followings are management guidelines of our corporation: 1. We abide by fair and trustful business. 2. We treasure relationship with the customers and the suppliers. 3. We pay respect to our employees. By realizing the management guidelines sincerely, we will make our further efforts to improve the food culture and the food distribution system for business purposes. |
会社概要 |
商号 |
大槻食材株式会社 |
所在地 |
函館店/〒040-0036 函館市東雲町7番11号 TEL (0138)26-5131 FAX (0138)26-8649 札幌店/〒060-0009 札幌市中央区北9条西21丁目 TEL (011)641-5131 FAX (011)611-6231 |
創業 |
昭和23年4月 |
会社設立 |
昭和30年4月 |
従業員数 |
250名 |
資本金 |
48百万円 関連会社 糾ロ大オーツキ 50百万円 椛n味フーズ 10百万円 |
自己資本 |
29億円 |
売上高 |
125億77百万円 (平成19年2月期実績) |
役員 |
代表取締役社長 古川 裕志 代表取締役専務 三浦 直彦 専務取締役 山川 寛之 専務取締役 松本 邦彦 常務取締役 斉藤 英夫 常務取締役 園部 憲夫 取締役 斉藤 安弘 取締役 東 兼一 取締役 小野 康博 取締役 門野 定正 取締役 中尾 嘉雄 監査役 曽我 達夫 |
取引銀行 |
函館店/みずほ銀行函館店 北洋銀行函館中央支店 北海道銀行函館駅前支店 札幌店/北海道銀行中央市場支店 北洋銀行北5条通支店 |
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